Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Poyraz Kayınpederini Arkasına Aldı! Yasmin Erbil Babası Mehmet Ali Erbil Survivor Poyraz’a Sahip Çıktı! Müstakbel Damada Dev Destek

Acun Ilıcalı’nın fenomen yapımı Survivor All Star 2024 yarışında tarihin görülmemiş cezasını alan Yiğit Poyraz kayınpederini arkasına aldı. Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil ile sevgili olan Poyraz’a kayınpederinden tam destek geldi. MALİ sessizliğini bozdu. İşte o sözler..

Acun Ilıcalı'nın fenomen yapımı

Gerilimin bir an olsun bitmediği Survivor All Star 2024 yarışında Yiğit Poyraz hadisesi bitmek bilmedi. Survivor tarihinde görülmemiş cezayla gündemi alt üst eden Survivor Poyraz ne yaptı merak edenler araştırmaları hızlandırdı. Yeni bölümleriyle ekran macerasına devam eden Survivor yarışında Acun Ilıcalı Poyraz’a 10 ödül ceza verdi. Sosyal medyayı ayağa kaldıran Survivor Poyraz kayınpederi Mehmet Ali Erbil’den destek mesajını kaptı. İşte Mehmet Ali Erbil Survivor Poyraz açıklaması..

SURVİVOR POYRAZ NE YAPTI?

Acil durum konseyini toplayan Acun Ilıcalı, “Yıllarca Survivor çektim. Fakat aklımı hayalimi durduran böyle bir olay da hiç olmadı. Konunun muhatabı Poyraz. Akıl tutulması yaşadım. Sana Survivor tarihinin görmediği, yaşanmamış bir ceza vereceğiz” diyerek Survivor Poyraz ne yaptı açıkladı. Dominikli birinin evine girerek yiyecek ve içecek çalan Survivor Poyraz 15 ödül ceza aldı. Mavi takımdan diğer erkek yarışmacılar da olaya dahil oldukları için Poyraz’ın cezası 10’a düştü. Hakan hariç tüm erkek yarışmacılar 3’er ödül cezası aldı. Batuhan sonradan dahil olduğu için 2 ödül ceza aldı. Aysu ise ev konusunda yardım ettiği için 4 ödül ceza aldı.

SURVİVOR POYRAZ MEHMET ALİ ERBİL

Survivor All Star 2024 macerasında yaşananları masaya yatıran Söylemezsem Olmaz sunucularından Arto’ya mesaj atan Mehmet Ali Erbil damadına sahip çıktı. Sosyetik güzel Yasmin Erbil ile sevgili olan Survivor Yiğit Poyraz kayınpederi Mehmet Ali Erbil’den desteği aldı. Mehmet Ali Erbil Survivor Poyraz için, “Yiğit Poyraz Robert Koleji, Boğaziçi mezunu. Bir yarışma insana neler yaptırıyor! Hem tek başına da yapmamış zaten” diyerek damadını savundu.