Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Sahra ŞOK AYRILIK: Survivor Sahra Elendi Mi Ortaya Çıktı! Survivor All Star 2024 Sahra Işık Ayrılıyor Mu? Survivor Sahra Neden Yok Meğer…

Ödül ve dokunulmazlık oyunları ile ekrana gelen Survivor All Star 2024 yarışında rekabet hızlandı. Kırmızı ile Mavi takım yarışında gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. 15 Şubat Perşembe Survivor yeni bölüm Sahra’nın olmayışı dikkat çekti. “Biri dönmemek üzere adaya veda etti” sesleri duyuldu. Peki, Survivor Sahra elendi mi, neden yok? İşte yanıtı..

Ödül ve dokunulmazlık oyunları

Acun Ilıcalı’nın ekrana getirdiği Survivor All Star 2024 yarışında nefesler tutuldu. Kırmızı ve Mavi takım yarışmacıları bir yandan ödül oyunları bir yandan dokunulmazlık oyunları için mücadele etti. Açlıkla imtihan olan Survivor yarışmacıları parkurda tozu dumana kattı. TV8 ekranının en çok izlenen yapımında yeni bölüm öncesi hareketlilik başladı. Atakan Arslan, Sema Aydemir, Hilmi Cem İntepe katıldığı Survivor son bölüm Sahra’nın bileti kesildi. İzleyiciler arama motorlarında Survivor Sahra elendi mi, Survivor Sahra diskalifiye mi oldu, Survivor Sahra ayrılıyor mu sorularına yanıt aradı. Survivor Sahra neden yok belli oldu. Düelloya çıkamayan Sahra açıklaması geldi. Peki, Survivor Sahra ayrılıyor mu? İşte yanıtı..

SURVİVOR SAHRA ELENDİ Mİ? SURVİVOR SAHRA NEDEN YOK?

Hafta boyunca oynanan 4 dokunulmazlık oyunu ardından düello gecesi geldi çattı. Televizyonun en çok izlenen yapımı Survivor All Star 2024 yarışında kadın elemesi geldi. Kırmızı takımdan Pınar ve Aleyna, Mavi takımdan Sahra ve Aysu haftanın eleme adayları oldu. Aleyna- Aysu ve Pınar- Sahra karşılaşmaları ile başlanacak olan Survivor yeni bölüm kimsenin beklemediği açıklama yapıldı. 15 Şubat Perşembe günü ekrana gelecek Survivor yeni bölümde izleyicilerin gözleri Sahra’yı aradı. Survivor Sahra sakatlandı. Survivor 35. bölüm fragman sunucu Murat Ceylan, “Bugün burada 3 kişisiniz çünkü aranızdan biri dönmemek üzere adaya veda etti” dedi. Düello gecesinde yarışamadan Dominik’e veda eden ismin Sahra olduğu düşünülmeye başladı. Sakatlığı olan ve son bölümde yarışamayan Sahra’nın yapıma veda ettiği düşünüldü.

SURVİVOR SAHRA IŞIK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Survivor 2014 yarışmasıyla adını duyuran Sahra Işık, 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu kimliğiyle tanınan Sahra Işık, Fenerbahçe’deki kariyerinin yanı sıra modellik de yaptı. Voleybolcu kimliğiyle tanınan Sahra Işık, Fenerbahçe’deki kariyerinin yanı sıra modellik de yaptı. 2013 yılında yapılan Best Of Model yarışmasında 3. ncü oldu ve Malezya’da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti.

SAHRA IŞIK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN