Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Sema Aydemir Dilber Dansı Tansiyon Yükseltti! Sema Aydemir Dilber Elbisesi Giyip Pavyon Dansı Yaptı! Ne Yaptın Sema

Survivor yarışıyla ünlenen eski atlet Sema Aydemir Dilber dansı görenler şaştı kaldı. Sosyal medyanın odak noktası olan Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı. Kimileri Sema Aydemir’in videosunu eleştiri yağmuruna tutarken kimileri ise övgü yorumlarını peş peşe attı. İşte Survivor Sema Aydemir Dilber dansı..

Survivor yarışıyla ünlenen eski

Survivor Sema Aydemir Dilber dansı videosu binlerce kez izlendi. 25 Ocak Perşembe günü Kanal D ekranında yayın hayatına başlayan İnci Taneleri dizisi sosyal medyayı hareketlendirdi. Başrollerini Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü’nün paylaştığı İnci Taneleri dizisinde Dilber dansı sosyal medyaya damga vurdu. İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterini canlandıracak olan Hazar Ergüçlü Dilber dansı gündemin en çok izlenen videosu olurken bir yanıt da Survivor Sema Aydemir’den geldi. Survivor Sema Aydemir pavyon dansı modasına uydu. O anları görenler şaştı kaldı. Peki, Survivor Sema Aydemir kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Survivor Sema Aydemir Dilber dansı görüntüleri..

SURVİVOR SEMA AYDEMİR DİLBER DANSI

Sema Aydemir Dilber dansı popüler oldu. Ekranların en popüler yarışmalarından Survivor yarışına 3 kez katılan Sema Aydemir pavyon dansı modasına uydu. Başrolünde Yılmaz Erdoğan ve Hazal Kaya’nın yer aldığı İnci Taneleri dizisinde görünen pavyon dansçısı Dilber dansını sergileyen Survivor Sema Aydemir herkesi şaşırttı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Survivor Sema Aydemir mini elbisesini giyip Dilber dansı oynadı. “Dilber hepimizi ele geçirdi” diyerek yorum yapan Survivor Sema, “Dilber hepimizi ele geçirdi, Dilberlere tercih edilince acil oynuyoruz (bu arada pavyonlara özendiriyorsunuz falan diyenlere; ya arkadaş iki geyik yaptık, hiç mi pavyon bilmiyordu insanlar. İçinde olan gidiyor olmayanın zaten işi var, ben mi yani saçmalamayın lütfen, bu zamana kadar spora özenmediniz de pavyon mu ilginizi çekti?)” notunu düştü Survivor Sema’ya, “Gerek var mıydı?”, “Hiç yakışmadı”, “Örnek insansın özendirmeye gerek var mı?” gibi tepki yorumları yağdı.

SEMA AYDEMİR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

17 Ağustos 1985 yılında Bursa’da doğan Survivor Sema Aydemir 4 kız kardeş olduklarını söyledi. 36 yaşındaki Sema Aydemir’in bir ablası, bir kardeşi ve ikizi var. İkizi Seda Ocak ile birlikte Survivor Türkiye Yunanistan yarışında finale çıkan Survivor Sema Aydemir yarışma sayesinde oldukça popüler hale geldi. Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlenen Sema Aydemir 2016 yılında yolları ayırdı. Evliliğinden Ali isminde bir çocuğu olan Sema Aydemir daha sonra evlenmedi.

SEMA AYDEMİR INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN