Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Turabi Çamkıran Babası Halil Kimdir? Survivor Turabi Annesi Meryem Kim? Survivor Turabi Anne Babası Nereli? Turabi Kürt Mü?

Turbo Turabi araştırması yapan vatandaşlar gözlerini Turabi’nin anne ve babasına çevirdi. Survivor All Star 2024 son bölümde oldukça duygusal anlar yaşayan Turabi’nin hayat hikayesini duyanlar şaştı kaldı. Gözyaşları içinde çocukluğunu anlatan Survivor Turabi Çamkıran babası kim merak edildi. İşte Turabi’nin babası ve annesi..

Turbo Turabi araştırması yapan

Survivor yarışmasıyla tüm Türkiye’nin tanıdığı isim olan Turabi Çamkıran hayat hikayesi merak konusu oldu. 1 Ocak 2024 Pazartesi günü yayına giren Survivor All Star 2024 yarışının dikkat çeken isimlerinden Turabi Çamkıran ailesi merak edildi. 10 Ocak Çarşamba günü ekrana gelen Survivor son bölüm izle 2024 yayınında oldukça duygulanan Turbo Turabi annesi ve babası mercek altına alındı. Peki, Turabi anne babası nereli? Turabinin babası Halil kim? Turabi kürt mü? Turabi annesi Meryem kim? İşte Turabi Çamkıran babası ve annesi..

SURVIVOR TURABİ ÇAMKIRAN ANNESİ BABASI

Milyonlarca izleyicinin soluksuz takip ettiği Survivor All Star 2024 yarışında nefesler tutuldu. 10 Ocak Çarşamba günü ekrana gelen Survivor son bölümde gözyaşlarını tutamayan Turbo Turabi ailesi merak edildi. Sert mizacının altında oldukça yumuşak bir kalp taşıyan Survivor Turabi kaç yaşında, Survivor Turabi kimdir merak eden izleyiciler araştırmaları hızlandırdı. Turabi kaç kere şampiyon oldu sorusuna 2014 Survivor Gönüllüler ve 2015 Survivor All Star olmak üzere iki kez şampiyonluk gördü yanıtı geldi. Küçük yaşta sokakta kalan Turabi Çamkıran annesi Meryem ve babası Halil kimdir merak eden izleyiciler araştırma yaptı. 3 Temmuz 1987 Mersin doğumlu olan Survivor Turabi aslen Kahramanmaraş Afşinli. Ailesi Alevi olan Turabi Kürt değil.

SURVIVOR TURABİ ANNESİ KİM? BABASI YAŞIYOR MU?

Kendisini yoktan var eden Survivor Turabi Çamkıran acı dolu hayatı ekrana geldi. Survivor Turabi babası Halil Çamur ile annesi Meryem hanım hakkında detaylı bilgi bulunmuyor. Turabi Çamkıran genelde kendisi ne kadar tanınsa da ailesini ön plana çıkarmayı tercih etmiyor. Survivor All Star 10 Ocak Çarşamba günkü bölümünde bölümünde ailesinden gözyaşları içinde bahseden Turabi, 15 yaşında sokaklara düştüğünü anlattı. Ailesinin ondan utandığını söyleyen Turabi babasına kızgın olmadığını söyledi. Çocukluğunu yaşayamadığını söyleyen Survivor Turabi daha önceki yarışlara seçildikten sonra rakiplerini hedef aldığı peş peşe paylaşımlar ardından annesi Meryem hanımdan azar yediğini söyledi. Annesinin attığı “Dilin dursun lan” yazılı mesajı paylaşan Turabi, “Anadan yaklaşık 3 saatlik fırça yedim. Artık kimseye laf atmayacağım. Söz verdim. Laflarımı adaya saklayacağım. Ama yine de istisnalar kaideyi bozabilir” demişti.