Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Turabi KARAR ÇIKTI: Survivor Turabi Elendi Mi Acun Ilıcalı AÇIKLADI! Survivor Turabi Hastalığı Ne? Survivor Turabi Neden Ayrıldı?

Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen Survivor All Star 2024 yarışında beklenen son geldi. Günlerdir parkura çıkamayan Turbo Turabi kararı verildi. İzleyicilerin merak ettiği Turabi açıklaması geldi. Acun Ilıcalı, “Erken bir son” diyerek duyurdu. Survivor Turabi yarışmadan elendi. Peki, Turabi elendi mi? Turabi’ye ne oldu? İşte yanıtı..

Milyonlarca izleyiciyi ekran başına

Günlerdir merak konusu olan Turabi Survivor dan elendi mi belli oldu. Acun Ilıcalı resmen duyurdu. 7 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelen Survivor All Star 2024 yarışında nefesler tutuldu. Kırmızı ve Mavi takım yarışmacıları bir yandan dokunulmazlık bir yandan yemek ödülleri için savaş verdi. Parkurda ter kana karıştı. Zaman zaman sakatlıkların yaşandığı Survivor maratonunda elenenler belli oldu. Bu noktada performansıyla dikkat çeken Turabi Çamkıran akıbeti belli oldu. Turabi Survivor da neden yok merak edenler için eleme mesajı geldi. Peki, Survivor Turabi ne oldu? Turabi elendi mi? İşte Survivor Turbo Turabi açıklaması..

SURVİVOR TURABİ ELENDİ

Survivor elenenler 2024 listesine adını yazdıran Turbo Turabi merak konusu oldu. Survivor 2024 Turabi elendi mi diyen vatandaşlara flaş açıklama geldi. 7 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelen Survivor All Star 2024 son bölüm konseyi toplayan Acun Ilıcalı, Turabi’nin yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Yarışmadan elenen Turbo Turabi’nin sakatlığı ciddi boyuta geldi. Günlerdir parkura çıkamayan Survivor Turabi Çamkıran All Star maratonu böylece sona erdi. İç yan bağlarında yırtık olan Turabi’nin tedavi süreci başladı.

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Turabi Çamkıran, Survivor All Star 2024 yarışına veda etti. 1987 yılında Mersin’de dünyaya gelen Turabi Çamkıran aslen Kahramanmaraşlı. Terzilik yaparak geçimini sağlayan Turabi, amatör olarak tekvando, box ve muay thai sporlarıyla ilgilendi. Profesyonel olarak Muay Thai yerinde öğrenme isteği olan Turbo Turabi rotayı Tayland’a çevirdi. Teknik ve fiziğini geliştirerek iflah olmaz bir dövüşçüye dönüşen Turabi Çamkıran, MMA (kafes dövüşü) maçlarında birçok ülkede müsabakalara katıldı. 2008 yılında yayınlanan Benimle Dans Eder Misin yarışmasıyla ekrana adım atan Turbo Turabi, 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğini Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in yaptığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması ile ünlendi. Ardından 2014 yarışmasında yer alan Turabi Çamkıra devamında 2015 Survivor All Star yarışmacısı oldu. Bir dönem Kertenkele dizisinde oynayan Turabi, 2018 yılında Survivor yarışmasına 3. defa katıldı. 2 kez şampiyon olan Survivor Turabi, All Star 2024 macerası noktalandı.

TURABİ ÇAMKIRAN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN