Survivor Türkiye-Yunanistan Şampiyon Derya Durmuşlar Ölüm: Survivor Derya Ne Zaman Öldü? Survivor Derya Durmuşlar Neden Öldü?

Survivor Derya Durmuşlar öldü! Acı haberin ardından Survivor izleyicileri şok oldu. Survivor 2006 Türkiye-Yunanistan yarışmasının şampiyonu olan Derya Durmuşlar hayatını kaybetti. Peki, Survivor ilk şampiyonu Derya Durmuşlar neden öldü? Survivor Derya kimdir? İşte yanıtı..

Survivor Türkiye-Yunanistan Şampiyon Derya Durmuşlar Ölüm: Survivor Derya Ne Zaman Öldü? Survivor Derya Durmuşlar Neden Öldü?

Survivor Derya Durmuşlar öldü! Acun Ilıcalı'nın ekrana getirdiği Survivor maratonunda yarışlar kadar yarışmacılar da ünlendi. Aksiyon dolu sahneleri ve gittikçe yükselişe geçen rekabet dolu mücadelesiyle ünlenen Survivor yarışması milyonlar tarafından takip edilmeye başladı. Her sezon izleyiciyi ekran başına çivileyen Survivor yarışında vefat haberi geldi. İlk Survivor Derya Durmuşlar vefat etti. Arama motorlarında Survivor Derya neden öldü, Survivor Derya Durmuşlar öldü mü, Survivor Derya ne zaman öldü araştırması yapıldı. Peki, Survivor Derya kimdir? İşte merak edilenler..

SURVİVOR DERYA NEDEN ÖLDÜ? NE ZAMAN ÖLDÜ?

Survivor ilk şampiyonu Derya Durmuşlar vefat etti. Survivor vedat eden Derya milyonların araştırmalarında yer aldı. Survivor 2006 Türkiye-Yunanistan yarışmasının şampiyonu Derya Durmuşlar geçtiğimiz yıllarda Çanakkale’de geçirdiği bir trafik kazası sonucu vefat etti. Gelibolu ilçesi yakınlarında eşiyle birlikte motosiklet kazası geçiren Derya Durmuşlar kurtarılamadı. Eşi kazayı kırıklarla atlattı ancak Survivor Derya hayatını kaybetti.

Survivor Türkiye-Yunanistan Şampiyon Derya Durmuşlar Ölüm: Survivor Derya Ne Zaman Öldü? Survivor Derya Durmuşlar Neden Öldü? - Resim : 1

DERYA DURMUŞLAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Acun Ilıcalı ödül oyunu başlamadan yıllar öncesine gitti. Survivor Türkiye şampiyonu olan Derya Durmuşlar anıldı. Oyun esnasında gösterilen performansıyla herkesin dikkatini çeken Derya Durmuşlar ölümü herkesi şok etti. 2006 yılında yayınlanan Survivor Yunanistan - Türkiye birincisi olan Derya Durmuşlar Çanakkale’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. 2006 yılında Panama'da çekilen Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında birinci olan Derya Durmuşlar 250 bin Euro para ödülü kazandı. Survivor camiasını derinden üzen Derya ölümü bir kez daha hatırlandı. 2011 yılında hayatını kaybeden Derya Durmuşlar cenazesi, Levent Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Survivor yarışmacıları katıldı. Doğukan ve Damla isimli 2 çocuğu olan Survivor Derya Acun Ilıcalı tarafından bir kez daha anıldı.