Survivor Yaman Keleş kimdir? Survivor Yaman Keleş kaç yaşında? Survivor Yaman Keleş nereli?

2023 yılında Survivor yedekler kategorisinde bulunan Yaman Keleş, bu sezon All-Star kadrosuna katıldı. Peki Survivor Yaman Keleş kimdir? Survivor Yaman Keleş kaç yaşında? Survivor Yaman Keleş nereli? İşte detaylar...

Survivor Yaman Keleş kimdir? Survivor Yaman Keleş kaç yaşında? Survivor Yaman Keleş nereli?

YAMAN KELEŞ KİMDİR?

Survivor Yaman Keleş, 1995 yılında İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde dünyaya gelmiştir. İstanbul Arnavutköy'de yaşamaktadır ve bu semtte babasıyla birlikte esnaflık yapmaktadır. Genç yaşlardan itibaren mücadeleci bir ruha sahip olan Keleş, uzun yıllar boyunca kekemelik sorunuyla mücadele etmiştir.

Survivor Yaman, ilk olarak 2023 yılında Survivor'a yedekler kategorisinde seçilmiştir. Ancak deprem felaketi nedeniyle o sezon yarışmaya katılamamıştır. Bu yıl ise Acun Ilıcalı'nın sözü üzerine Survivor All-Star kadrosuna dahil olmuştur. Keleş, Survivor'a katılma kararı alarak uzun yılların ardından sessizliğini bozmuş ve kekemelik sorunuyla yüzleşmeye karar vermiştir.

Yarışmada iddiasını ortaya koymak isteyen Yaman Keleş, izleyicilerin ilgisini çekmek için farklı bir yol izlemiştir. Sosyal medya hikayelerinde yazdığı dörtlükler ve şiirlerle dikkat çekmiş ve izleyicilerin sempatisini kazanmıştır. Yarışmada kendini ifade etme fırsatı bulan Keleş, "Biz buradan sağsalim adaya kendimizi atabilirsek, daha güçlü, daha özgüvenli olacağız. Survivor bu sene çok da Yaman olacak, görelim bakalım el mi yaman ben mi?" diyerek yarışmada başarılı olma hedefini ortaya koymuştur. Survivor Yaman Keleş'in hayatı ve yarışmacılığı, Türkiye'nin en çok izlenen televizyon programlarından biri olan Survivor'da merak konusu olmuştur. İzleyiciler, Yaman Keleş'in başarı dolu yolculuğunu takip etmeye devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ