Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Yiğit Poyraz evli mi? Survivor Yiğit Poyraz’ın çocuğu var mı? Survivor Yiğit Poyraz’ınn boyu kaç?

Survivor Yiğit Poyraz kimdir? Survivor Yiğit Poyraz evli mi? Survivor Yiğit Poyraz’ın çocuğu var mı? Survivor Yiğit Poyraz’ınn boyu kaç? Survivor Yiğit Poyraz kariyeri? İşte detaylar…

Survivor Yiğit Poyraz kimdir?

YİĞİT POYRAZ KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmasının başarılı ve dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Yiğit Poyraz, sporculuk kariyeri, performansı ve kişisel özellikleri ile tanınır. İşte Yiğit Poyraz hakkında detaylar…

Yiğit Poyraz Boyu Kaç? Yiğit Poyraz’ın boyu 1.80 metredir. Yiğit Poyraz yaş 30’dur Yiğit Poyraz Kaç Yaşında?  Yiğit Poyraz, 26 Aralık 1994 tarihinde doğmuştur. Aslen Sakaryalı olan Poyraz, ailesiyle birlikte Muğla’ya taşınmıştır. Bodrum’da büyüyen Yiğit Poyraz, büyük 99 depremi sonrasında ailesinin Muğla’ya taşınmasıyla bu şehirde büyümüştür. Yiğit Poyraz, eğitim hayatına Bodrum’da başlamış ve 2009 yılında Robert Kolej’i yatılı olarak kazanarak İstanbul’a taşınmıştır. 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’ne girmiş ve eğitimine devam etmiştir. Ayrıca bir sene boyunca Sydney’de exchange programı ile eğitim almıştır.

YİĞİT POYRAZ SURVİVORDA KAÇINCI OLDU?

Yiğit Poyraz, 8 yaşından itibaren basketbol oynamaya başlamış ve bu spor dalında önemli deneyimler kazanmıştır. Yiğit Poyraz mesleği , aile işi olarak tekstil mümessilliği yapmaktadır. Özellikle İtalyan ve Amerikan markaları ağırlıklı olarak tekstil sektöründe faaliyet göstermektedir. Yiğit Poyraz Survivor 2021 yarışmasında elde ettiği başarılar ve mücadelesi ile adından söz ettirmiş ve izleyicilerin takdirini kazanmıştır. Sporcu kimliği ve iş hayatındaki başarısıyla bilinen Yiğit Poyraz, Survivor’da gösterdiği performansla da hatırlanacaktır. Yiğit Poyraz Survivor kaçıncı oldu? 2021 yılında İsmail Balaban ile son ikiye kalan Poyraz sms oyları ile ikinci olmuştur.

KARİYERİ…

Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan Yiğit Poyraz, hem sporculuk kariyeri hem de iş hayatındaki başarıları ile tanınan bir isimdir. İşte Yiğit Poyraz’ın hayatı ve kariyerine dair bilinmesi gerekenler:

Yiğit Poyraz doğum tarihi 26 Aralık 1994 tarihinde dünyaya geldi.   Yiğit Poyraz, sporculuk kariyerine çok genç yaşlarda adım atmış bir isimdir. Henüz 8 yaşındayken basketbol oynamaya başlayan Poyraz, bu spor dalında önemli deneyimler kazanmıştır. 1994 yılında Bodrum’da doğan Yiğit Poyraz, eğitim hayatına Bodrum’da başlamış ve daha sonra İstanbul’a taşınmıştır. Robert Kolej’e kabul edilerek İstanbul’a yerleşen Poyraz, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde eğitim görmüş ve eğitimine Sydney Üniversitesi’nde bir yıl boyunca exchange programıyla devam etmiştir. Yiğit Poyraz ailesi , sporculuk kariyerinin yanı sıra tekstil sektöründe de başarılı bir kariyer yapmıştır. İtalyan ve Amerikan markalarının temsilciliğini yapan Poyraz, tekstil mümessilliği alanında deneyim sahibi bir iş adamıdır. Yiğit Poyraz Survivor  2024 All Star’da yer alan Yiğit Poyraz, hem sporcu kimliği hem de iş hayatındaki başarılarıyla dikkat çekmektedir. Kendisi, yarışmadaki performansıyla da izleyicilerin ilgisini çekmeye devam etmektedir.

Survıvor All 2024 Star Yiğit Poyraz nereli? Hangi yıl doğdu?

Yiğit Poyraz, 26 Aralık 1994 tarihinde Bodrum, Türkiye’de doğdu. Bu tarih, onun doğum günü olarak kayıtlara geçmiştir. Yiğit Poyraz, Bodrum’da doğmuş olup çocukluğunun geçtiği bu güzel sahil kasabasının kökenine sahiptir. Ailesi, büyük 1999 depremi sonrasında Muğla’ya taşınmıştır. Poyraz, eğitim hayatını tamamladıktan sonra iş dünyasına atılmış ve başarılı bir iş adamı olmuştur. Özellikle İtalyan ve Amerikan markaları ağırlıklı olarak tekstil mümessilliği yapmaktadır.

 

Yiğit Poyraz Evli mi, Çocuğu Var mı?

Survivor All Star 2024 kadrosunda yer alan Yiğit Poyraz, izleyicilerin merakla sorduğu kişisel hayatıyla da dikkat çekiyor. Peki, Yiğit Poyraz evli mi, çocuğu var mı? İşte detaylar: Yiğit Poyraz’ın özel yaşamı, kameraların ve izleyicilerin ilgisini çekiyor. Bilindiği üzere Yiğit Poyraz, ünlü televizyon sunucusu Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil ile birliktelik yaşıyor. İkilinin mutlu bir ilişkisi olduğu bilinirken, evlilikleri veya çocuk sahibi olup olmadıklarıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Yiğit Poyraz sevgilisi Yasemin Erbil ile birliktedir.