Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Yunus Emre kimdir? Yunus Emre kiminle evli, mesleği ne, kaç yaşında?

All Star sezonu ile ekranlarda fırtına gibi esmeye devam eden Survivor, son olarak yeni bölüm tanıtım videosu ile gündeme geldi. Acun Ilıcalı’nın bir yarışmacı yakınının Dominik’e ulaştığını belirtmesinin ardından Yunus Emre Özden’in eşinin yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı. Birçok kişi Özden çiftini araştırmaya başladı. İşte ayrıntılar…

All Star sezonu ile

2005 yılında ülkemizde yayına giren sonrasında ise büyük bir başarı elde ederek birçok ülkede de Acun Medya’nın yapımcılığında yayınlanmaya başlanan Survivor, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Bu sene heyecan ile beklenen All Star sezonu ile izleyicilerinin karşısına çıkan fenomen yarışma programı, hiç düşmeyen tansiyonu ile gündemin en çok konuşulan programları arasında yer alıyor.

1 Ocak tarihinde başlamış olan All Star sezonu ile milyonların ilgisini çekmeyi sürdüren Survivor, son olarak yeni bölüm tanıtım videosu ile adından söz ettirdi. Begüm’ün vedasının ardından yeni haftaya dokunulmazlık oyunu ile başlayacak olan yarışmacıların nasıl performanslar sergileyecekleri merak edilirken fragman sonunda Acun Ilıcalı’nın söyledikleri kafaları karıştırdı.

Bir yarışmacı yakınının programın tarihinde ilk kez Dominik’e tabir- i caizse operasyon çektiğini belirten Ilıcalı’nın ardından Yunus Emre Özden’in eşi Beria Özden’in ‘Operasyon başarıyla gerçekleştirilmiştir’ paylaşımı olay yarattı. Özden çiftini yakın takip altına alan sosyal medya kullanıcıları, onlar hakkında sorgulamalarda bulunmaya başladı. Peki, Yunus Emre Özden kim? Beria Gözen Özden kim? İşte ünlü çifte dair ayrıntılar…

YUNUS EMRE ÖZDEN KİMDİR?

Survivor ile adını geniş kitlelere duyuran Yunus Emre Özden, 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Silivri’de yaşadığı bilinen Özden, 1.85 boyunda ve 82 kilo ağırlığındadır.

Açıköğretim Fakültesi’nin Ulaştırma ve Lojistik Bölümü’nde okuduğu bilinen Yunus Emre Özden, küçüklüğünden itibaren dövüşçü olmanın hayalini kurduğunu dile getirmiştir. Sonunda bu hayalini gerçekleştiren Özden, MMA dövüşlerine katılarak büyük başarılar elde etmiştir. 2019 yılında Türkiye 3’üncüsü olan Özden’in ayrıca İstanbul 2’nciliği de bulunmaktadır.

BERİA GÖZEN ÖZDEN KİMDİR?

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Yunus Emre Özden ile hayatını birleştirmiş olan Beria Gözen hakkında internette pek fazla bilgi bulunmuyor. Beria Gözen’in sosyal medyayı aktif olarak kullandığı ve zaman zaman eşi Yunus Emre’ye haksızlık yapıldığını düşünerek Acun Medya’ya tepki gösterdiği biliniyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor