Survivor Yunus Emre Özden Diskalifiye Olacak Mı Acun Ilıcalı AÇIKLADI! Survivor Yunus Emre Diskalifiye Oldu Mu? Survivor Yunus Emre Kimdir, Eşi Kim?

Acun Ilıcalı'nın ekrana getirdiği Survivor All Stat 2024 yarışında nefesler tutuldu. Açlıkla mücadele eden Mavi ve Kırmızı takım oyuncularının tansiyonu tavan yaptı. Bir yandan ada hayatı bir yandan kişisel hırslar yarışmacıları yanlışa sevk etti. Bu noktada diskalifiyenin eşiğine gelen Yunus Emre Özden kararı verildi. Peki, Survivor Yunus Emre Özden diskalifiye mi oldu? İşte kararı..

Survivor Yunus Emre Özden Diskalifiye Olacak Mı Acun Ilıcalı AÇIKLADI! Survivor Yunus Emre Diskalifiye Oldu Mu? Survivor Yunus Emre Kimdir, Eşi Kim?

Survivor Yunus Emre Özden diskalifiye olacak mı son bölüm ardından araştırılmaya başladı. Bir yandan programa gelmeden 1 ay önce evlendiğini söyleyen Yunus Emre Survivor eşi merak konusu olurken bir yandan da Yunus Emre'nin yaşadığı olaylar ele alındı. Halk oylamasız yeni sezon Survivor yarışında kendilerini performansıyla kanıtlamak isteyen yarışmacıların nabızları iyice yükseldi. Günlerdir devam eden Yunus Emre ile Poyraz kavgasına son nokta konuldu. Yayın esnasında yaptığı hareketler ve agresif tavırlarıyla Acun Ilıcalı'dan uyarı alan Survivor Yunus Emre diskalifiye yanıtı geldi. Acun Ilıcalı Yunus Emre'nin diskalifiye olup olmayacağını açıkladı. Peki, Yunus Emre kimdir Survivor? Yunus Emre Özden diskalifiye mi olacak? İşte yanıtı..

Survivor Yunus Emre Özden Diskalifiye Olacak Mı Acun Ilıcalı AÇIKLADI! Survivor Yunus Emre Diskalifiye Oldu Mu? Survivor Yunus Emre Kimdir, Eşi Kim? - Resim : 1

SURVİVOR YUNUS EMRE DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Ekran macerasına devam eden Survivor All Star 2024 yarışında meraklı gözler Yunus Emre Özden'e çevrildi. Yaptığı hareket başını yaktı. Programa gelmeden 1 ay önce evlendiğini söyleyen Survivor Yunus Emre Dominik macerası sona erdi mi merak edildi. Günlerdir tartışması süren Survivor Yunus Emre Poyraz kavgasında karar verildi. Mavi takımda başladığı serüvenine Kırmızı takımda devam eden Yunus Emre Özden önceki haftalarda yaptığı el hareketleri ardından Acun Ilıcalı uyarı verdi. Devamında parkurda Poyraz ile bu sefer de sözlü kavgaya giren Yunus Emre küfürler savurup Poyraz'ın üstüne yürüdü. Kavga gürültünün bitmediği Dominik'te Yunus Emre diskalifiye edilmedi. Acun Ilıcalı'dan bir kez daha uyarı alan Yunus Emre Özden 2 ödül cezası aldı.

Survivor Yunus Emre Özden Diskalifiye Olacak Mı Acun Ilıcalı AÇIKLADI! Survivor Yunus Emre Diskalifiye Oldu Mu? Survivor Yunus Emre Kimdir, Eşi Kim? - Resim : 2

YUNUS EMRE ÖZDEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ? KİMİNLE EVLİ?

29 Mart 1993 İstanbul Silivri doğumlu olan Survivor Yunus Emre, 1.85 boyunda ve 82 kilogram. Silivri'de yaşamına devam eden Yunus Emre Özden evlendi. Yunus Emre eşi Beria Özden hayatını birleştirdi. Ulaştırma lojistik alanında eğitim alan Survivor Yunus Emre, Açık Öğretim Fakültesi'nde okudu. İki çocuklu bir ailenin tek oğlu olan Yunus Emre, Survivor 2022 All Star yarışmasında gönüllüler takımında yer aldı. Lise yıllarında yaşadığı sağlık sorusu ardından kilo problemleri yaşayan Yunus Emre, tedavi sonucunda aldığı kilolarla dalga geçildiği için okulu sevemediğini söyledi. Tedavi süreci ardından sporla tanışan Yunus Emre Özden okul sonrasında şehir stadında koşarak 96 kilodan 64 kiloya düştü.

Modelliğe ilgisi olan Yunus Emre Özden 17 yaşında ajanslara başvurdu. Katalog çekimleri, Fashion Week yer alan Survivor Yunus Emre, sporla da iç içe oldu. Kum torbası başında geçirdiği uzun saatlerle fiziksel gücünü geliştirdi. Çocukken dövüşçü olma hayali kuran ancak ailesinin engellemesiyle hayalinden vazgeçmek zorunda kalan Yunus Emre, şimdi profesyonel kick boks, güreş ve karatecilerle antrenmanlar yaparak kendini geliştirdi. MMA (Mixed Martial Arts) dövüşlerine katılan Yunus Emre, 2019 yılında Türkiye üçüncüsü ve İstanbul ikincisi oldu. Modellik ve yardımcı oyunculuk kariyerine ek olarak aksiyon filmi ve dövüş kulüpleri sahibi olma gibi hedeflere sahip olan Yunus Emre Özden, Survivor All Star 2024 yarışında yerini aldı.

SURVİVOR YUNUS EMRE ÖZDEN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN