Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor’da bir kavga daha! Başrolde yine aynı isimler var… Tehditler havada uçuştu, Ilıcalı araya girdi!

Bu akşam da Tv8’in yayın akışında yer alan Survivor, yeni bölüm tanıtım videosu ile gündeme bomba gibi düştü. Suların durulmadığı yarışma programında bir kez daha büyük bir tartışmanın çıkacağı görüldü. İşte Survivor’ın yeni fragmanına dair ayrıntılar…

Bu akşam da Tv8’in

Nerede ise 20 yıldır ekranlarda olan Survivor, bu sene de yeni sezonu ile izleyicileri ekranları başlarına kilitlemeye devam ediyor. Her sene gerek yarışmacı kadroları gerek zorlu parkurları gerek ise de Acun Medya tarafından hazırlanılan büyük ödüller ile gündeme damgasını vurmayı başaran sevilen yarışma programı, bu sezonun da All Star kadrosu ile dikkat çekiyor.

Merve Aydın, Nagihan Karadere, Turabi Çamkıran, Damla Can, Yiğit Poyraz, Hakan Hatipoülu, Bozok Gönen, Nefise Karatay, Yasin Obuz, Ersin Korkut ve daha pek çok ismin yer aldığı Survivor All Star kadrosu, 1 Ocak tarihinden bu yana nerede ise her akşam izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu sene SMS oylaması olmadan yalnızca performansları doğrultusunda değerlendirilecek olan yarışmacılar parkurlarda adeta ecel terleri dökerlerken ayrıca rakipleri ile çetin tartışmaların içerisine girerek sevenlerine oldukça gergin dakikalar geçirtiyor.

Birbirlerini uzun süredir tanıdıkları için nerede ise her hamlelerini önceden tahmin edebilen Survivor All Star yarışmacıları, son olarak programın yeni bölüm tanıtım videosu ile dikkatleri üzerine çekti. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde daha önce de defalarca kez karşı karşıya gelen iki yarışmacının bir kez daha tartışma yaşadıkları görüldü.

HAKAN HATİOĞLU İLE TURABİ ÇAMKIRAN YİNE KARŞI KARŞIYA

Daha önce de aynı sezonlarda birbirlerine karşı yarışan ve o dönemden bu yana yıldızları bir türlü barışmayan Hakan Hatipoğlu ile Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde bir tartışma daha yaşadı. İkili arasında tansiyon nerede ise hiç düşmezken bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde bir kez daha gerilimin tırmanacağı görüldü. Turabi’nin Hakan’a ‘Beni tehdit edemezsin’ diye yükseldiği fragmanda Hatipoğlu’nun ‘Ediyorum, ne var?’ şeklinde konuşması, herkesi şaşırttı.

ACUN ILICALI TEPKİSİNİ ORTAYA KOYDU

Fragmanda karşılıklı tartışma içerisinde oldukları görülen Turabi ve Hakan’a Acun Ilıcalı’nın müdahale edeceği görüldü. Hatipoğlu’na tepki gösteren Acun Ilıcalı’nın ‘tehdit’ konusuna karşı nasıl bir tavır sergileyeceği merak ediliyor.