Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor’da böyle yenilgi görülmedi! O takım rakibini ezdi geçti… Ödül oyununu hangi takım kazandı?

Dün akşam sezonun ilk büyük ödül oyununu kazanmak için yarışan Survivor yarışmacıları, herkesi şaşkına çeviren performanslar sergiledi. Bir takım nerede ise her yarışı kazanırken diğer takım ağır yenilgi karşısında adeta şok geçirdi. Peki, Survivor’da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte ayrıntılar…

Dün akşam sezonun ilk

Dün akşam büyük Kolombiya ödülü için parkurda yerlerini alan Survivor yarışmacıları, izleyiciler tarafından yakından takip edildi. Survivor tarihinde ilk kez sezonun başında sürpriz bir gezi ile ödüllendirilmenin şaşkınlığını yaşayan yarışmacılar, Kolombiya’ya gidebilmek adına tüm yeteneklerini sergiledi.

Yarışmaya iki takım da oldukça motive çıktı. Ancak Murat Ceylan’ın düdüğü çalması ile birlikte işler bir anda karıştı. Basit gibi görünün ancak bir takımın yarışmacılarının başarısızlık ile yüzleşmesine yol açan o parkur, diğer takıma büyük ödülü getirdi. Peki, Survivor’da büyük Kolombiya ödülünü hangi takım kazandı? İşte ayrıntılar…

SUYU BİR TÜRLÜ DOLDURAMADILAR

Kırmızı ve mavi takımın All Star yarışmacıları dün akşam sezonun ilk büyük ödülünü kazanabilmek adına karşı karşıya geldi. Karşılıklı eşleşen kadın yarışmacılar ile başlayan yarış, herkesi şaşkına çevirdi. Başta Merve Aydın olmak üzere kırmızı takımın nerede ise hiçbir kadın yarışmacısı, su dolu kovayı kanaldan doğru bir şekilde dökemedi. Mavi takımın kadınları ise çıktıkları her yarışta önemli performanslar sergiledi.

Kadınlar etabını kırmızı takımın kazanmasının ardından sıra erkeklere geldi. Erkekler ile durumu eşitleyip yarışı en iyilere taşımak isteyen kırmızı takım, bir kez daha ağır bir sonuç ile karşılaştı. Mavi takımın erkekleri ödül oyununu 8’e 1 önde tamamladı.

TURABİ HEPSİNİ ÇALIŞTIRDI

Ağır yenilginin ardından kırmızı takım adasına mavi takım ise Kolombiya’ya doğru yola çıktı. Mavi takımın yarışmacıları iki gün boyunca eğlencenin tadını çıkarırken kırmızı takım da nerede yanlış yaptıklarını tespit etmek üzere yarışı değerlendirdi. Atışlarda sıkıntı yaşadıklarını fark eden yarışmacılar, Turabi’nin önderliğinde hem atış çalıştı hem de geniş bir egzersiz programına ayak uydurdu. Turabi’nin geçmiş sezonlarda gösterdiği kibirli tavırların aksine tüm arkadaşları ile tek tek ilgilenmesi, izleyiciden takdir gördü.