Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor’da dokunaklı veda… Gözyaşları sel oldu! O isim gider ayak sesini duyurdu

Ocak ayının ilk günden bu yana milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye devam edilen fenomen yarışma programı Survivor’da dün akşam bir veda yaşandı. 4’lü düellodan çıkamayan isim, gözyaşları ile adadan ayrıldı. Peki, Survivor’a kim veda etti? İşte dün gece yaşananlar…

Ocak ayının ilk günden

Ekranların en keyifli, en uzun soluklu ve en çok seyredilen yarışma programlarından olan Survivor, 2024 yılında da heyecan ile takip edilmeye devam ediliyor. Bu sene All Star kadrosunun çetin mücadelesi ile haftanın 6 günü izleyicisinin karşısına çıkan fenomen yarışma programında sular durulmuyor.

Gerek eski şampiyonların ve finalistlerin gerek ise de yarışmanın tarihine damga vurmuş olan iddialı yarışmacıların All Star performansları izleyicilere heyecanlı anlar yaşatıyor. Bu sene halk oylamasının olmayacak olması yarışmacıların performanslarının daha da parlamasını sağlarken Acun Ilıcalı’nın zaman zaman yaptığı sürprizler de izleyicileri bir hayli şaşırtıyor. Son olarak düzenlenen dans yarışması neticesinde 13 kişiyi yakın zaman içinde Rio Karnavalı’na götüreceğini belirten Ilıcalı çıtayı oldukça yükseltirken dün akşam yayınlanan bölüm, Survivor tutkunlarına hüzünlü anlar yaşattı. All Star sezonu olmasına rağmen kadroya yedeklerden dahil olan o isim, adaya veda etti.

KIYASIYA YARIŞ NEFES KESTİ

1 Şubat 2024 Perşembe akşamı hem yarışmacılarına hem de izleyicilerine heyecanlı anlar yaşatan Survivor’da kıyasıya bir yarış yaşandı. Hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunları neticesinde kaybeden takım tarafından isimleri yazılarak eleme adayı olarak gösterilen Kardeniz, Pınar, Aysu ve Berna, adada kalma mücadelesi verdi. Aysu- Berna, Kardeniz- Pınar karşılaşmaları ile başlayan gece, nefes kesti.

 GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

İlk etaptan başarı ile ayrılan Pınar ve Berna adada 2 hafta daha kalacak olmanın rahatlığı ile yerlerine geçti. Aysu ve Kardeniz ise bir kez daha parkura çıktı. Oynanan oyunların ardından 5’i bulan ve elenmemeyi garanti eden taraf Aysu oldu. Kardeniz ise adaya veda edecek olmasının üzüntüsü ile gözyaşlarına boğuldu. Başta Acun Ilıcalı olmak üzere herkese teşekkür eden Kardeniz, meşalesini aldıktan sonra Ersin Korkut ile ‘Seni Severdim’ şarkısında kısa bir düet yaptı.