Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor eleme adayı kim? Survivor’da kadın oylamasındaki ilk aday kim seçildi?

TV8’in ilgiyle takip edilen

TV8’in ilgiyle takip edilen yarışması Survivor All Star, mücadelesine hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı ve Mavi takımların rekabetine üç yeni isim daha katıldı ve izleyicilerin dikkatini çekti. İşte Survivor’a yeni dahil olan yarışmacılar ve günün kazanan takımı…

KİMLER KATILDI?

Survivor All Star kadrosuna Hilmicem İntepe, Avatar Atakan ve Sema Aydemir katıldı. Bu üç isim, yarışmanın dinamiklerine yeni bir soluk getirecek ve rekabeti daha da kızıştıracak.

DOKUNULMAZLIK KIRMIZI TAKIMIN

Cumartesi akşamı gerçekleşen Kırmızı – Mavi takım mücadelesinde dokunulmazlığı kazanan takım Kırmızı takım oldu. Bu sonuç, Kırmızı takımın gücünü bir kez daha kanıtlamasıyla birlikte, Mavi takımın da daha fazla çaba sarf etmesi gerektiğini gösterdi.

Bu haftanın kadın oylamasında ilk aday Mavi takımdan çıktı. İlk eleme adayı olarak belirlenen isim ise Aysu oldu. Aysu, Mavi takımın oy birliğiyle belirlediği ilk eleme adayı olarak, hayatta kalabilmek için önemli bir mücadele verecek.