Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor’da gerilim tırmandı! Hem sahada hem konseyde işler çığırından çıktı… Beklenmedik iki isim restleşti!

Senelerdir izleyiciler tarafından ilgi ile takip edilen yarışma programı Survivor, bu sene de All Star konsepti ile fırtınalar estirmeye devam ediyor. Son olarak dün akşam tırmanan gerilimi ile izleyicileri ekranları başlarına kilitleyen fenomen yarışma programı, herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

Senelerdir izleyiciler tarafından ilgi

Heyecanın hız kesmediği fenomen yarışma programı Survivor All Star, son olarak 5 Şubat Pazartesi (dün) akşam yayınlanan yeni bölümü ile Tv8’in yayın akışında yer aldı. Haftanın 3’üncü dokunulmazlık oyununu kazanma hedefi ile parkura çıkan kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında tansiyon iyice yükseldi.

Uzun bir süre boyunca oyun kazanamayan kırmızı takım, son günlerde iyi bir performans sergilemeye başladı. Ancak bu haftanın dokunulmazlık oyunları bir kez daha kırmızı takımın yüzünü güldürmedi. Son olarak dün akşam düzenlenen 3’üncü dokunulmazlık oyunu için parkura inen yarışmacılar, yalnızca parkuru değil ikili ilişkilerini de adeta ateşe verdi. İki yarışmacı arasında büyüyen gerilim ada konseyine de taşındı. Peki, Survivor’da 3’üncü dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, elenme adayı kim oldu? İşte dün gece yaşananlar…

SURVIVOR 3. DOKUNULMAZLIK OYUNU

Dün akşam haftanın 3’üncü dokunulmazlık oyununda performans sergileyen Survivor yarışmacıları, milyonlarca izleyici tarafından büyük bir ilgi ile takip edildi. Kıyasıya geçen yarışın kazananı ise 12’ye 9’luk skor ile mavi takım oldu.

KONSEYE ARA VERDİLER

Haftanın 3’üncü elenme adayını belirlemek üzere konseyde bir araya gelen yarışmacılar arasında tansiyon bir anda tırmandı. Merve ile Mustafa Kemal arasında başlayan tartışmaya Yunus Emre de dahil oldu. Son dönemlerde Poyraz ile yaşadığı sert tartışmaları ile dikkat çeken Özden, Kurt’un sözleri karşısında kendisini tutamadı. Birbirlerini ‘Dışarıya gelsene bi’ sözleri ile adeta tehdit eden yarışmacılara, Acun Ilıcalı müdahale etmek durumunda kaldı. Kadınların dahi ikilinin arasına girmek durumunda kaldığı tartışmanın neticesinde konseye 15 dakika ara verildi.

Yaşadıkları sert tartışma sebebi ile cezalandırılan Yunus Emre ve Mustafa Kemal, Acun Ilıcalı tarafından net bir dil ile uyarıldı. Tansiyonun düşmemesi, bu gerilimin devam etmesi durumunda diskalifiyenin dahi söz konusu olabileceğini belirten Ilıcalı, Yunus Emre’ye 2, Mustafa Kemal’e ise 3 ödülden yararlanamama cezası verdi.

Gerilimin ardından 3’üncü elenme adayını belirlemek üzere oylama yapan kırmızı takım yarışmacıları, oy birliği ile Mustafa Kemal’i yeni aday olarak gösterdi.