Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor’da sular durulmuyor! Turabi- Ogeday tartışmasına Avatar Atakan dahil oldu’ +18’lik fotolar…

Yeni sezonu ile fırtınalar estiren fenomen yarışma programı Survivor izleyicilerini heyecanlandırmaya devam ediyor. Dün akşam yayınlanan bölümde diskalifiye ihtimalinin gündeme gelmesi herkesi şaşırtırken yeni bölüm fragmanında bir tartışmaya daha şahitlik edildi. İşte ayrıntılar…

Yeni sezonu ile fırtınalar

2005 yılından bu yana her sezon milyonları ekranları başlarına kilitlemeyi başaran fenomen yarışma programı Survivor, bu sene de All Star sezonu ile heyecan yaratıyor. Eski şampiyonların, finalistlerin ve yarışmanın tarihine damgalarını vurmuş olan diğer isimlerin çetin mücadeleleri izleyicilerin nefeslerini kesmeye devam ederken sezonun henüz ilk günlerinde yaşanan ateşli tartışmalar gündemin en çok konuşulanları arasında yer alıyor.

Dün akşam 5’inci bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan Survivor All Star’da hem heyecanlı karşılaşmalara hem de ateşli tartışmalara şahitlik edildi. Hakan’ın Bozok’u fiziksel olarak hedef alması bir diskalifiye ihtimalini gündeme getirirken Acun Ilıcalı Hatipoğlu için ödülden yararlanmama cezasına karar verildiğini bildirdi.

Hakan ve Bozok tartışması karşılıklı dilenen özürler ile şimdilik tatlıya bağlanırken bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümün tanıtım videosu bir kez daha şaşkınlık yarattı. Turabi ile Ogeday’ın karşı karşıya geldiklerinin görüldüğü fragmana bir yorum da eski şampiyonlardan Avatar Atakan’dan geldi. Atakan Arslan, Ogeday’ı uyardığı o paylaşımı ile Survivor izleyicilerinin dikkatlerini çekmeyi başardı.

OGEDAY’IN SÖZLERİ OLAY YARATTI

Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünün tanıtım videosu ile dikkat çeken Survivor’da yine bir tartışmaya şahitlik edildi. Ogeday ile Turabi arasında artan gerilimin nasıl son bulacağı merak konusu olurken Girişken’in Turabi’yi eski müstehcen fotoğrafları üzerinden eleştirmesi birçok Survivor izleyicisinden tepki gördü.

ATAKAN ARSLAN’IN PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Yarıştığı tüm sezonlarda sakinliği ile bilinen Ogeday Girişken’in Turabi ile karşı karşıya gelmesi sevenlerini dahi şaşırtırken konuya ilişkin bir değerlendirme de Survivor’ın eski şampiyonlarından Atakan Arslan’dan geldi. Arslan, sosyal medya hesabı üzerinden şöyle bir paylaşımda bulundu: “Ogeday sen öyle biri değilsin oğlum bu konuşma tribi ne kimin gazına geldin senin üslubun daha farklı acil Ogeday’ı birinin uyandırması lazım kardeşime bu tarz gitmemiş.”