Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor’ın en tecrübesizi dikkat çekti… Survivor Kardeniz kimdir? Kardeniz Kılıç kaç yaşında, nereli?

Bu sene All Star sezonu olmasına rağmen kadroya ‘gönüllü’ olarak dahil edilen Kardeniz Kılıç, Survivor tutkunları tarafından yakın takip altına alındı. Peki, Kardeniz Kılıç kimdir? Kardeniz Kılıç’ın mesleği ne? İşte ayrıntılar…

Bu sene All Star

Geçtiğimiz akşam ödül oyunu ile izleyicisinin karşısına çıkan fenomen yarışma programı Survivor, yine milyonlarca kişi tarafından yakından takip edildi. All Star kadrosunu şaşırtabilmenin yolunun sıra dışı ödüllerden geçtiğinin bilincinde olan Acun Ilıcalı, oyunu kazanan takımın Kolombiya’ya gideceğini duyurdu. Ilıcalı’nın bu açıklaması hem yarışmacıları hem izleyicileri şaşkına çevirirken gece kırmızı takım için hüsran ile bitti.

Sezonun henüz başında verilen Kolombiya ödülünü kazanamayan kırmızı takım derin bir üzüntü yaşarken takımın en tecrübesizi Kardeniz’in sergilediği başarılı performans seyircileri şaşırttı. Kardeniz Kılıç’ın asıl mesleği, yaşı, memleketi merak konusu oldu. İşte Survivor Kardeniz ile ilgili tüm merak edilenler…

İKİ SAYI BİRDEN ALDI

Ödül oyununa oldukça motive bir şekilde gitmelerine rağmen totalde yalnızca 5 sayı alarak ağır bir hezimete uğrayan kırmızı takım, destekleyicilerine adeta şok geçirtti. Kırmızı takımın oyunda başarısız olması sosyal medyanın gündemine otururken 5 sayıdan 2’sini kadronun en tecrübesizi Kardeniz tarafından alınması, ‘yok artık’ dedirtti. Nagihan, Merve, Berna, Gizem gibi  tecrübeli isimlerin arasından sıyrılarak takımına 2 sayı birden kazandıran Kardeniz’in kim olduğu merak edildi.

KARDENİZ KILIÇ KİMDİR?

Acun Ilıcalı’nın daha önce söz vermiş olduğundan ötürü All Star kadrosuna sürpriz bir şekilde dahil olma hakkı elde eden Kardeniz Kılıç, son oyunda sergilediği başarılı performans ile herkesi şaşkına çevirdi. Survivor izleyicileri Kardeniz’in biyografisini merak etti.

Kardeniz Kılıç 9 Ocak 1999 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Asıl memleketi Muş olan Kılıç, uzun bir süredir İstanbul’da yaşamaktadır. Sosyal medya hesabını oldukça aktif olarak kullanan Kardeniz Kılıç’ın şu an 450 bini aşkın Instagram takipçisi bulunmaktadır.

Sosyal medyada bir nevi fenomen olan Kardeniz Kılıç, aynı zamanda modellik de yapmaktadır. Kılıç 176 cm boyunda, 60 kilodadır.