Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor’ın eski yarışmacısından şoke eden açıklama! ‘Yemek veriliyor mu?’ sorusunu yanıtladı… ‘Açlıktan ölmezdik’

Yeni sezonu ile milyonları ekranları başlarına kilitlemeye devam eden fenomen yarışma programı Survivor’da sular durulmazken programın eski yarışmacılarından çarpıcı açıklamalar geldi. Survivor’da iki farklı sezonda performans sergileyen Ayşe Yüksel, katıldığı bir programda merak edilenleri yanıtladı. İşte ayrıntılar…

Yeni sezonu ile milyonları

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında senelerdir ekranlara gelmeye devam eden Survivor, bu sene de All Star konsepti ile milyonları ekranları başlarına kilitlemeyi sürdürüyor. Aralarında; Hilmi Cem İntepe, Avatar Atakan, Ogeday Girişken ve Nefise Karatay gibi eski şampiyonların da bulundukları All Star kadrosu ile haftanın 6 günü izleyicilerine keyifli anlar yaşatan Survivor, ayrıca bu sene bir hayli yükselen tansiyon ile de olay yaratıyor.

Yarışmacıların SMS’siz olarak yarışıyor olmaları ile birlikte her sezondan farklı olarak şiddetli tartışmalara şahitlik edilmeye başlandı. Bu seneden önce halkın sempatisini kazanabilmek adına yaşanan gerginliklere farklı tepkiler veren bazı yarışmacılar, SMS’siz formatta çok daha ateşli tepkiler göstererek seyirciyi şaşkına çevirdi.

2024 yılı Survivor’ının hız kesmeden devam ettiği şu günlerde yarışma ile ünlenen isimlerden biri bir YouTube kanalına konuk oldu. Hem parkurda sergilediği performanslar hem de ikili diyalogları ile dikkat çeken Ayşe Yüksel, Survivor ile ilgili merak edilenleri yanıtladı. Yüksel’in yemek verilmesi ile ilgili sorulan soruya verdiği yanıt dikkat çekti.

NET BİR DİL İLE YANITLADI

‘Bi Başka’ isimli YouTube kanalına konuk olan eski Survivor yarışmacısı Ayşe Yüksel, fenomen yarışma programı ile ilgili merak edilenlere açıklık getirdi. Başladığı günden bu yana ‘Yarışmacılara kamera arkasında yemek veriliyor’ iddiaları ile gündeme gelen Survivor için net bir dil kullanan Ayşe Yüksel, ‘Yemek verilseydi bir zayıflıktan ölmezdik değil mi?’ ifadelerini kullandı.

‘BİR HAFTAYI GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORUZ’ 

Survivor’da iki sezon üst üste yarışan Ayşe Yüksel, Survivor izleyicilerini ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Dönem dönem çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve Survivor’da hiçbir şekilde haricen yemek verilmediğini belirten Yüksel, ‘Erzak veriliyor belirli bir miktarda, biz o erzaklar bir haftayı geçirmeye çalışıyoruz’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor