Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor’ın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı! Nihat Altınkaya detayı yürekleri ağızlara getirdi… Bir kez daha yerlerde!

Son olarak iki akşam önce yayınlanan yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan fenomen yarışma programı Survivor, bu kez de yeni bölüm tanıtımı ile olay yarattı. Nihat Altınkaya’nın dahil olacağı yeni bölümde, yüreklerin ağızlara geleceği görüldü. İşte fragmanın detayları…

Son olarak iki akşam

Ekranların en uzun soluklu, en sevilen yarışma programlarından olan Survivor, All Star konsepti ile nefes kesmeye devam ediyor. Senelerdir olduğu gibi bu sezonunda da milyonlarca kişi tarafından ilgi ile takip edilen fenomen yarışma programı, All Star konsepti çerçevesinde yapılan değişiklikler ve açıklanan sürprizler ile de ağızları açıkta bırakıyor.

Ocak ayının başında başlayan Survivor All Star çerçevesinde yarışma tarihinde ilk kez SMS oylamasının yapılmayacağı ve tüm yarışmacıların tam da arzu ettikleri gibi yalnızca performanslarına göre değerlendirilecekleri bildirilmişti. Bu yenilik yarışmacıların yanı sıra birçok izleyicinin de hoşuna gitmişti.

Yeni kuralları ve All Star konsepti ile yayınlandığı akşamların reytinglerini eline almaya devam eden Survivor, son olarak yeni bölüm tanıtımı ile gündeme geldi. Acun Medya tarafından yayınlanan fragmanda Nihat Altınkaya’nın başına gelenlere şahitlik eden izleyiciler, gözlerine inanamadı.

NİHAT ALTINKAYA GELDİ AMA…

Survivor’ın 2012 sezon şampiyonu oyuncu Nihat Altınkaya bu sene All Star kadrosuna dahil edilen isimler arasında yer almıştı. Ancak Altınkaya ekim ayında bir spor salonunda yaptığı antrenman esnasında sakatlanmış ve bu neden ile de Survivor’a gecikmeli olarak geleceği bildirilmişti.

Altınkaya’nın ekim ayından bu yana devam eden tedavisinin ne zaman tamamlanacağı merak edilirken Acun Medya’nın yayınladığı yeni bölüm fragmanı nefesleri kesti. Yeni bölüm itibari ile kadroya dahil olacağı görülen Altınkaya, sevenlerini bir hayli heyecanlandırdı. Ancak fragmanın sonunda yaşanan gelişmeler, yürekleri burktu. Altınkaya’nın çıktığı ilk yarışta bir kez daha sakatlandığı görüldü.

AMBULANS İLE HASTANEYA KALDIRILDI

Fragmana göre bu akşam parkura çıkacak olan Nihat Altınkaya yine aşil tendonunun olduğu bölgeyi sakatlayacak. Acılar içinde kıvranan Altınkaya ambulans ile hastaneye kaldırılacak. Yakışıklı oyuncunun sağlık durumu bir hayli merak ediliyor.