Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TAB Gıda Tavan Tablosu! TAB Gıda Hisse Kaç TL? TAB Gıda Kaç Lot Verdi?

SPK onaylı TAB Gıda Sanayi için büyük gün geldi. TAB Gıda’ya ait paylar Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem görmeye başladı. 26 Ekim Perşembe günü işleme başlayan TAB Gıda halka arz lot detayları belli oldu. Peki, TAB Gıda hisse kaç tl? TAB Gıda kaç lot düşer? İşte TAB Gıda tavan tablosu..

SPK onaylı TAB Gıda

18-19-20 Ekim tarihleri arası talep toplama işlemlerini başarılı bir şekilde tamamlayan Tab Gıda San. ve Tic. A.Ş. işleme başladı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onaylı TAB Gıda Sanayi halka arz işlemleri başladı. Türkiye tarihinin en büyük yatırımı olarak bilinen TAB Gıda Sanayi halka arz alım satım işlemlerini yoğun bir şekilde yapan vatandaşları heyecanlandırdı. TAB Gıda adet başı 130 TL topladı. Halka arz büyüklüğü 6.825.000.000 TL olan TAB Gıda için TAB Gıda hisse kaç tl, TAB Gıda hisse grafik, TAB Gıda ne zaman işlem görür, TAB Gıda ne zaman işleme başlayacak, TAB Gıda ne zaman işleme girecek, TAB Gıda halka arz işlem tarihi, TAB Gıda kimin, TAB Gıda hisse yorum araştırmaları yapıldı. Beklenen an geldi. TAB Gıda işlem görmeye başladı. Peki, TAB Gıda hisse kaç tl? TAB Gıda kaç lor verdi? İşte yanıtı..

TAB GIDA TAVAN TABLOSU

16.825.000.000 TL halka arz büyüklüğüne sahip Türkiye tarihinin en büyük halka arz işlemi olacak TAB Gıda lot araştırmaları başladı. 11 adet lot vereceği yatırımcılar tarafından tahmin edilen TAB Gıda halka arz fiyatı 130 TL oldu. Eşit dağıtım yapan TAB Gıda 52.500.000 LOT paylı işlemden TAB gıda lot dağıtımında bireysel yatırımcıya maksimum 9 lot dağıtım yaptı. 7 günlük tavan yapması halinde muhtemel kazanç tablosu oluşturuldu. 1. gün 143 TL tavan fiyatı olacağı düşünülen TAB Gıda muhtemel karı 117 TL olacak. 7. günde ise 253.33 TL olan tavan fiyatı ardından muhtemel kar 1110 TL’ye çıkacak. İşte TAB Gıda muhtemel tavan tablosu..

TAB GIDA HALKA ARZ 

18-19-20 Ekim tarihlerinde talep toplama işlemi yapan Tab Gıda San. ve Tic. A.Ş. işlem görmeye başladı. Toplamda 46.483.400 TL nominal değerli paylarını bireysel yatırımcılara ve şirket çalışanlarına eşit şekilde dağıtım yapan TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş. halka arz işlemleri başladı. 26 Ekim Perşembe günü borsada işlem görmeye geçen Tab Gıda borsada TABGD hisse koduyla işlem görmeye başladı. Milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alan Tab Gıda Sanayi işlemleri anbean takip edildi ve tavan tablosu oluştu.

TAB GIDA KİMİN?

TAB Gıda, Türkiye merkezli bir gıda ve restoran zinciri şirketidir. Şirket, 1986 yılında Türkiye’de kurulmuştur. TAB Gıda, Pizza Hut, KFC (Kentucky Fried Chicken) ve Popeyes gibi dünya çapında tanınmış fast-food markalarının Türkiye’deki lisans sahibi ve işletmecisidir. Şirket, bu markaların Türkiye’deki restoranlarını işletir ve geniş bir şube ağına sahiptir. TAB Gıda, fast-food sektöründe Türkiye’de önemli bir oyuncu olarak bilinir.