Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir Büyükakın az ama öz konuştu! “Hür yaşadık, hür yaşayacağız”

15 Temmuz darbe girişimin 7’inci yıldönümünde düzenlenen etkinlikte Nokta TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Hür yaşadık, hür yaşayacağız” dedi. İşte detaylar…

Bu haberin fotoğrafı yok

Kocaeli, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıldönümünde canları pahasına vatan müdafaası yapan ve kahramanları anlamlı bir etkinlikle andı. Bu sene Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Şehir Tiyatroları, ÖNDER, Kocaeli İl Müftülüğü, Kartepe ve Başiskele Belediyesi ve Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekküllerinin paydaşlığında Sekapark Uçurtma Tepesinde gerçekleşen etkinliğe her yıl olduğunu gibi bu yıl da vatandaşların ilgi gösterdi. 

NOKTA TV’YE ÖZEL AÇIKLAMA

15 Temmuz darbe girişimin 7’inci yıldönümünde düzenlenen etkinlikte Nokta TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, şu ifadeleri kullandı:

“Elhamdulillah. Milletimizin tüm fertleri, yurdumuzun dört bir yanında kararlılıkla, bağımsızlık ruhunu yaşatmaya devam ediyorlar. O gün gösterdikleri kararlılık, bugün de aynı heyecanla devam ediyor. 7 yıl önce bugün aynı anda hem acıyı hem de gururu birlikte yaşadık. Bu milletin evlatları, küresel efendilerin başta Türkiye olmak üzere tüm bölge coğrafyasına yön verecek bölge planlarını devreye koymak istedikleri ve çok kötü sonuçlar yaratacak oyunu, cesaretle ve bağımsızlık ruhu ile yerle bir ettiler. Milletimizin evlatları ruhlarındaki bağımsızlık ateşi ile tankların üzerine yürüdüler. Tarlalarını yakalanlar oldu. Bu planları bozmak için elinden gelen her şeyi yapanlar oldu. Bir kez daha tarihe gösterdik ki, bizim milletimiz ebediyen tıpkı ezelden beri olduğu gibi hür yaşamış, hür yaşayacaktır.”