Tahir Büyükakın: İsrail’e beni almazlarmış! Almasınlar

AK Parti Karamürsel İlçe Danışma Toplantısında konuşan KBB Başkanı Tahir Büyükakın, İsrail Dışişleri Bakanına söylediği Köpek ifadesine gelen tepkileri anlattı.

Tahir Büyükakın: İsrail’e beni almazlarmış! Almasınlar

Yerel seçimlerden sonra danışma meclisi toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son danışma kurulu toplantısı Karamürsel ilçesinde yapıldı. AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı 108. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün akşam saatlerinde Altınkemer Konferans Salonunda yapıldı. Eski Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım toplantıyı en arka sıralarda takip etti.

PARTİLİLERİ DİNLEDİLER

Yerel seçimlerde AK Parti’nin Kocaeli’de kaybettiği 3 ilçeden biri olan Karamürsel İlçe Danışma meclisinde yerel seçimler masaya yatırıldı. Karamürsel İlçe Başkanı Mecit Erdoğan’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu ve Veysel Tipioğlu, AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, İlçe Başkanları, İl Eski Başkanı Mehmet Ellibeş, teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı.

CEM TOKER’E TEPKİ

İsrail saldırısı sonrası hayatını kaybeden Hamas Lideri İsmail Haniyye’nin ölümü ile ilgili konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz. Şehadet aşkı ile yaşadı. Önemli olan hayatı onurlu bir şekilde bitirdi. Onca tehdide rağmen geri adım atmadı. O da yazıldı. Başka yazılanlar da var. Eski Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı var” ifadelerini kullanarak Cem Toker’in Halk TV’deki hamas açıklamalarını ekrana verdi.

“ŞEHİT EDİLDİĞİ YER MUAMMA”

Sözlerine devam eden Büyükakın, “Bazen zaman zaman belli konularda tartışma oluyor. 15 Temmuz olurken kim nasıl durdu. Kim tankları alkışladı. Bunlar ayırt edici gerçekler. Su bulanıklaşsın istiyorlar. Filistin’de bir yönetim var. Onlar niye ses çıkarmıyor diyorlar. Orada 15 bin çocuk öldürüldü. Bunların hepsi mi terörist. Heniyye’yi şehit ettiler. Şehit edildiği yer de muamma. Nasıl buldular, nasıl vurdular.

“ADAMI ŞEHİT ETTİLER ARKASINDAN İTİBARINI YERLE BİR ETTİLER”

Ertesi gün Forbes dergisinde 4 milyar dolarlık serveti var diye manşet attılar. Adamı şehit ettiler arkasında itibarını yerle bir ettiler. O sabık genel başkan da aynısını yapıyor. Bunların hiçbirinin tesadüfi olmadığını aklınızdan çıkarmayın. Aynı şeyi Sayın Cumhurbaşkanımıza yaptılar. Sonu Saddam gibi olur dediler.

“BAŞINA BİR İŞ GELİR DEDİLER”

Geçenlerde İsrail Dışişleri Bakanına Ey köpek diye seslendiğimde seni bir daha İsrail'e sokmazlar dediler. Sokmasınlar. Başına bir iş gelir dediler. Gelsin. Amaçları sindirmek ve korkutmak. En fazla ne yaparlar öldürürler. Ölümden öte yol yok. Son yer kara toprak. Ölümden korkmadığınızda dünyanın hiçbir milletini köleleştiremezsiniz. Hak bildiğimizi söylemekten çekinmiyoruz.

“TÜRKİYE BURALARDA OYUN OYNUYOR”

Türkiye Libya’da, Somali’de operasyonlar gerçekleştiriyor. Süveyş Kanalını kontrol eden nokta. Oraları kontrol ettiğinizde Akdeniz’in güvenliğini sağlamış oluyorsunuz. Buralarda at koşturuyor TÜrkiye. Buralarda oyun oynuyor. Bu memleket böyle ayakta duruyor. Üçüncü dünya savaşına doğru dünya koşar adımla gidiyor. Kaç insanın canına mal olacağı, nasıl yayılacağı henüz öngörülemiyor. Cumhurbaşkanımızın iradesi sayesinde biz bu duruşu sergileyebiliyoruz. Geçende 26 kişilik rehine değişimi yapıldı Türkiye’de. Heniyye ile ilgili paylaşım yaptığınızda, karpuz sembolü bile kullandığınızda bloke ediliyor. Korkunç bir propaganda makinası. Ölüme engel tek şey vardır ecel. Asıl gücümüz göz göze olan, sokakta olandır. Propaganda makinası çok güçlü çalışıyor. Dünyanın gözü önünde bir dinin peygamberine hakaret ediyorlar. Kimsenin sesi çıkmıyor” dedi.

Kaynak: Serhat Güneş