Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir Büyükakın: Kocaeli Büyükşehir bir çok belediyeye okul olacak standartta

AK Parti Karamürsel İlçe Danışma Toplantısında konuşan KBB Başkanı Tahir Büyükakın, “. Biz daha iyisini yapana kadar daha iyisi yok. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir çok belediyeye okul olacak nitelikte standartı büyük bir belediye” ifadelerini kullandı.

AK Parti Karamürsel İlçe

Yerel seçimlerden sonra danışma meclisi toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son danışma kurulu toplantısı Karamürsel ilçesinde yapıldı. AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı 108. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün akşam saatlerinde Altınkemer Konferans Salonunda yapıldı. Eski Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım toplantıyı en arka sıralarda takip etti.

“BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR DAHA İYİSİ YOK”

Toplantıda partililere seslenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Dünya nöbetini biz tutuyoruz. Yorulmak yok. Sadece çalışmakla mükellefiz. Zafer Allah’tan. Seçim kazanırız, kazanmayız. Bizim derdimiz bu değil.Sizlerle birlikte çok şey başardık. İnanırsanız, gayret gösterirseniz yeni başarılara imza atma şansınız olur. Yeter ki inanın. Olmazsa takdiri ilahi der yola devam ederiz. Sizlerle çok güzel işler başardık. Başarılan tüm işlerde sizlerin imzası var. Mührü verdiniz o şekilde yapılıyor. Biz daha iyisini yapana kadar daha iyisi yok. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir çok belediyeye okul olacak nitelikte standartı büyük bir belediye” ifadelerini kullandı.