Tahir Büyükakın’dan Belediye Derincespor’a 2 müjde birden!

2. Lig’de mücadele eden Belediye Derincespor, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan iki müjde birden aldı.

Tahir Büyükakın’dan Belediye Derincespor’a 2 müjde birden!

ELAZIĞ İLE PAZAR GÜNÜ

İlk maçında Vanspor ile deplasmanda karşılaşan ve çok iyi mücadele ettiği karşılaşmadan 2-1’lik yenilgi ile ayrılan Belediye Derincespor ikinci maçında Elazığspor ile Derince’de karşılaşacak ve mücadele pazar günü saat 16.30’da başlayacak. Karşılaşma öncesi Derince ekibine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan iki müjde birden geldi.

KEV ARAZİSİ İÇİN YENİDEN ADIM ATILIYOR

Buna göre Büyükakın, saha sorunu yaşayan ve sadece tesislerinde hem maç hem de antrenman yapmak zorunda kalan Derince ekibinde Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne Kentkonut üzerinden tahsis edilen Kocaeli Eğitim Vakfı Tesisleri’ndeki araziyi kulübün kullanımına bıraktı. Büyükşehirli yetkililer konu ile ilgili anında aksiyon aldı ve 2 yıldır kullanılmayan tesisin zemini ile ilgili çalışmalara başladı.

KOCAELİSPOR’UN PİLOT TAKIMI PROJESİNİ DESTEKLEYECEK

Büyükakın öte yandan Belediye Derincespor’un ulaşım sorununa da el attı. Başkan Büyükakın kulübün kullanımı için sarı lacivertli kulübe otobüs de etti. Büyükakın öte yandan Derince’nin Kocaelispor’un pilot takımı olması yolundaki adımlarını da önemsediğini bu anlamdaki girişimlerini destekleyeceğini ilgili yetkililere ilettiği öğrenildi. Bu güzel gelişmelerin ardından Derince temsilcisinden Başkan Nevzat Bayram, Büyükakın’a teşekkür etti.

Kaynak: Erdem Övüç