Tahir Büyükakın’dan sert tepki! “Ey köpek...”

İsrail Dışişleri Bakanı İsrael Katsz’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili paylaşımına tepki gösteren KBB Başkanı Tahir Büyükakın “Ey Köpek” diyerek hitap ettiği Katsz’a “Kimin devlet başkanına, cumhurbaşkanına dil uzattığını unutma. Türkiye yeri geldiğinde o dili koparmayı bilir” dedi.

Tahir Büyükakın’dan sert tepki! “Ey köpek...”

Yerel seçimlerden sonra danışma meclisi toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son danışma kurulu toplantısı Başiskele ilçesinde yapıldı. AK Parti Başiskele İlçe Teşkilatı 66. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün akşam saatlerinde Karşıyaka Kültür Merkezinde yapıldı. Başiskele İlçe Mustafa Koral’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın partillilere seslendi.

“FETÖ TEŞKİLATI GİBİ BİR TEŞKİLAT KURDULAR”

Ülke ve kent gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın köpek fotoğrafı olarak İsrail Dışişleri Bakanı İsrael Katsz’ın Erdoğan ve Saddam Hüseyin paylaşımı gösterdi. Büyükakın konuşmasında, “İsrail bakanı bu paylaşımı çekti. Biz de kendilerine Hitler’e ne olduğunu hatırlatıyoruz. Bu köpeği onlar yetiştirdiler. Önce İran’a saldırttılar. Daha sonra aynı Türkiye’de olduğu gibi bir FETÖ teşkilatı kurdular. Irak’daki adı Kesnizani’dir. Bunlar işleri geldikçe kullanırlar daha sonra asarlar. Irak’ta kimyasal silah var iddiasında bulundular. Bir yalan ile Irak’ı işgal ettiler ve petrolünü aldılar. Kendi köpeklerini kullandılar ve kendi elleri ile imha ettiler. Kesnizani tarikatı öyle bir nüfus etmişti ki herkes savaş çıkacak sanıyorlar. Kesnizani orduya sığınmıştı 3 günde teslim oldular. Aynısı Türkiye’de deneyeceklerdi. 15 Temmuz’da yaptıkları bir işgal planıydı. Türk Milleti asker bir millettir. Son kişi kalana kadar.

“EY KÖPEK”

Ey köpek kimin devlet başkanına, cumhurbaşkanına dil uzattığını unutma. Türkiye yeri geldiğinde o dili koparmayı bilir. Katil Netanyahu’nun başına neler geldiğini de göreceksiniz. Bugün itibari ile sadece Gazze işgal altında değildir. Tüm dünya işgal altındadır. Unutmayın bir sabah gelecek kardan aydınlık. Biz de sonuna kadar, bedel ne olursa olsun. Soğan kaç para oldu? Patates kaç para oldu diye bakmayız. İmanımız ile kazanırız. Bu milletin imanı vatanını çiğnetmeyecek. Bu lafın bedelini ödeteceğiz” dedi.

Kaynak: Serhat Güneş