Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir Büyükakın’dan Yasin Özlü’ye: Kardeşim, Hüseyin Ayaz’a Hatasından dönen…

AK Parti Başiskele İlçe Teşkilatının istişare kurulu toplantısı bu akşam gerçekleştirildi

AK Parti Başiskele İlçe

AK Parti Başiskele İlçe Teşkilatının istişare kurulu toplantısı bu akşam Karşıyaka Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Oldukça kalabalık bir ortamda gerçekleştirilen istişare kurulu toplantısına yapılan konuşmalar ve katılan isimler damga vurdu.

ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARI KATILDI

AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, ilçe yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Özkaradeniz, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Acar ve yönetimleri ev sahipliğinde gerçekleşen istişare kurulu toplantısına AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Milletvekilleri Veysel Tipioğlu ve Radiye Sezer Katırcıoğlu ve yüzlerce teşkilat mensubu katıldı. En dikkat çeken katılımcılar ise eski belediye başkanları oldu. Eski başbakan yardımcısı ve devlet bakanı Fikri Işık, KBB eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl eski Başkanı Mahmut Civelek, Eski Yuvacık Belediye Başkanı Hikmet Karaaslan, Eski Karşıyaka Belediye Başkanı Hikmet Tuncay, Eski Bahçecik Belediye Başkanı Doğan Erol gibi isimler de salondaki yerini aldı.

DEDİKODU

Kürsüde konuşma gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’yle aralarının serin olduğu iddialarıyla ilgili de konuştu. Büyükakın, “Sahada birileri Yasin başkanımız ile aramızın bozuk olduğu dedikodularını türetiyorlar.

İSİMLERİNİ SAYDI

Öyle bir şey kesinlikle yok. Bunu herkesin böyle bilmesi gerek. Bakın Yasin kardeşim burada, işte karşımda. Bakın Fikri Işık bakanımız, eski Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, eski belediye başkanlarımız Doğan Erol, Mahmut Civelek, Vedat Tuncay,, Hikmet Karaaslan hepsi burada” açıklamasında bulundu.

AYAZ’A GÖNDERME

Bağımsız Başiskele Belediye Başkan adayı olan Hüseyin Ayaz’a da gönderme yapan Büyükakın, “Davamızı bırakıp giden arkadaşlarımız olabilir. Hatasından dönen de yine gelir bizim kardeşimiz olur” ifadelerini kullandı.

HEPİMİZ SALONDAYIZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da konuşmasında Ayaz’a gönderme yaptı. Karaosmanoğlu, “Biz dava insanıyız. Bakın bu salonda bugün eski bakanımız, eski belediye başkanları var. Şu an aktif görev almayan, pasifte olan başkanlarımız var. Hepsinin gayesi aynı ve buradalar” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

3 adet yorum var

  1. Siz dava adamına sahip çıkamadınız, resim paylaşmışınız o resimde kaç tane kullarlı var, civeleği kullardan saymıyoruz zatenç eski belediye başkanı ve milletvekili koşa koşa ankaraya gittiler Hüseyin Ayaz bir partiden aday çıkmasın diye, Zafer mutluyu bir başka partiden çıkardılar ki akepeye hizmet ediyor, Kullardan kaç tane kontenjan çıkardınız çıkaramazsınız sizin her dediğinize evet diyecek birini bulamadınız . Hüseyin Ayaz başkan geliyor, bu kadar korkmayın

  2. Dava adamlarına sahip çıkamadığınız müddet bu partiden ayrılmaya devam edecekler ulasimpark müdürü Serhan bey otobus işletme müdürü yaptıklarına gelin bakın partiye nasıl oy kaybettiriyorlar görün, fahri uslu Hüseyin ayaz tam destek veriyor boy boy fotoğraflar kardeşi otobus işletme müdürü yasin özlüyorum destes verenlere ulasim parkta zulüm.

  3. Nasılda tutuşmuş etekleri
    Daha çok geleceksiniz yasine destek için
    Anlaşılan Hüseyin Ayaz gerçekten büyük adammış.
    Yolu açık olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SEDAŞ’ın Kocaeli’de gerçekleştireceği bakım ve
Sıradaki Haber SEDAŞ boş durmuyor! 7 ilçede kesintiler olacak