Tahsin fenalaştı! Masterchef'de şampiyon belli oldu mu? Masterchef'de şampiyon kim oldu?

Masterchef All Star'da şampiyon belli oldu. İzmitli Tahsin ile Esra'nın kaldığı finalde yarışmacılar üç farklı yemek yaptılar. İlk yemek banttan yayınlanırken son yemek de ise canlı yayına geçildi ve şampiyon canlı yayında belli oldu.

Tahsin fenalaştı! Masterchef'de şampiyon belli oldu mu? Masterchef'de şampiyon kim oldu?

Masterchef All Star'da şampiyon belli oldu. İzmitli Tahsin ile Esra'nın kaldığı finalde yarışmacılar üç farklı yemek yaptılar. İlk yemek banttan yayınlanırken son yemek de ise canlı yayına geçildi ve şampiyon canlı yayında belli olurken; Tahsin canlı yayında fenalaştı.

İLK BÖLÜMDE TÜRK, İKİNCİ BÖLÜMDE DÜNYA MUTFAĞI

Masterchef All Star'ın şampiyonu bu gece yapılan finalle belli olurken, yarışmacılar ilk turda 90 dakikalık süre zarfında Türk yemekleri yaptı ve sunuma geçildi. Sunumda şefler tarafından puanlamalar yapılırken Esra'ya ilk turda 22.5, Tahsin de 21 puan verildi. İkinci bölümde uluslararası mutfak alanında yarışan yarışmacılara 90 dakikalık sürede yemek yaparken, sonuçlar da mühürlü zarflara kondu.

"İKİMİZ İÇİN DE HAYIRLISI OLSUN"

İlk iki yemeğin ardından canlı yayına geçilen yarışmada puanlar verilmeden önce Somer şef şampiyonun otomobil kazanacağını açıkladı. Oylar öncesinde İzmitli Tahsin "Stresli bir turdu. Güzel puanlar bekliyorum. İkimiz için de hayırlısı olsun. Bugün dostluk kazanacak" diye konuştu. Esra ise "Puan farkına takılmayan bir insanım. Puan kapatılabiliyor. Tahsin'e de kendime de başarılar diliyorum. Artık son bir tabağımız kaldı" dedi. İkinci turda Esra 44.5 puan alırken, Tahsin de 42.5 puana çıktı.

İmza tabakların yapıldığı son turda ise Somer şef, "ki yarışmacımızdan da finale yakışır iki tabak geldi" diyerek son değerlendirmelere geçildi. Tahsin değerlendirmelerin yapıldığı sırada fenalaşırken; Esra 66.5 puan aldı ve şampiyon oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ