Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Tahtalı çarpık kentleşmeye dönüşecek”

Gazetemizi ziyaret eden CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin Tahtalı Göleti hakkında eleştirilerde bulundu. Bilgin, “Tahtalı Göleti civarı kısa sürede çarpık kentleşmeye dönüşecek” dedi.

Gazetemizi ziyaret eden CHP

Geçtiğimiz Ağustos ayında 6 oy farkla ilçe başkanlığına yeniden seçilen Atasoy Bilgin bugün gazetemizi ziyaret etti. Ziyareti sırasında Bilgin’e İlçe Sekreteri Çağatay Taşkın Yamen, Basın ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Serkan Kutay Karahasan ve ilçe yöneticisi Demet Çamoğlu eşlik etti.

“BİR YAŞAM ALANI DEĞİL”

İsmetpaşa Stadyumu’nun yıkımı sonrasında aynı alana inşa edilen Derince Millet Bahçesi’nin bir yaşam alanı olmadığını ifade eden CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin, “Millet Bahçesi bir yaşam alanı değil. İnsanlar gündüz sıcakta orada oturamazlar akşam ise güvenlikleri olmadığı için oturamazlar.

“TAŞ DUVARLA ÇEVİRİP, ÇİM EKTİLER”

Orada vatandaşın güvenliğini sağlayacak personel yok. Alana en kolay şeyi yaptılar. Etrafını taş duvarlarla çevirip çim ekip, bank koydular. Oraya gençler için spor kompleksi yapılabilirdi. Böylece daha işlevsel bir yaşam alanı olurdu” dedi.

“DERİNCE’NİN KÖYLERİ İÇİN ENDİŞELENİYORUM”

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün prestij projem dediği Tahtalı Göleti Doğa Park hakkında eleştirilerde bulunan Bilgin, “Ben Derince’nin köyleri için endişeleniyorum. Kuzey Marmara Yoluna çok yakın olan Tahtalı Göleti civarı kısa sürede çarpık kentleşmeye dönüşecek.

“ADAY İÇİN ORTAK BİR KARAR VERECEĞİZ”

Bu bölgede şehir planlamacılar iyi çalışmalar yapmalı.Şimdiden su havzaları ve yapılaşma hakkında ciddi çalışmalar yapılmalı. Kurallar belirlenmeli ki, sonradan ilçemiz için sıkıntı olmasın” söyledi. Cumartesi günü gerçekleşecek olan il kongresi öncesi delegelerle görüşeceklerini ifade eden CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin, “Ortak bir karar vereceğiz. Ve seçimde ona göre bir tutum alacağız” ifade etti.

 

Soldan sağa: Meltem Armağan, Demet Çamoğlu, Atasoy Bilgin, Furkan Çalışkan, Çağatay Taşkın Yamen, Serkan Kutay Karahasan ve Cansu Kızılkaya

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?