TAKDİR TEŞEKKÜR ALANA 5104 TL KARNE HEDİYESİ KAÇIRMAYIN: Karne Hediyesi Başvurusu Nasıl Yapılır? İlkokul, Ortaokul, Lise Karne Hediyesi Başvuru

2023-2024 eğitim öğretim yılını sonlandırmak için geri sayıma geçen milyonlarca öğrenciye karne hediyesi müjdesi geldi. Takdir teşekkür alan öğrencilerin faydalanabileceği karne hediyesi başvuruları başladı. İhtiyaç sahibi ailelerin ilkokul, ortaokul ve lise okuyan çocuklarına verilen 5104 TL karne hediyesi kaçırmayın. Peki, karne hediyesi başvurusu nasıl yapılır 2024? İşte yanıtı..

TAKDİR TEŞEKKÜR ALANA 5104 TL KARNE HEDİYESİ KAÇIRMAYIN: Karne Hediyesi Başvurusu Nasıl Yapılır? İlkokul, Ortaokul, Lise Karne Hediyesi Başvuru

Okulların kapanmasına sayılı gün kala e-Devlet karne hediyesi başvuru araştırmaları yoğunlaştı. Eylül ayından bu yana süren 2023-2024 eğitim öğretim yılının bitmesine sayılı gün kala karne için heyecanlanan öğrencilere müjde verildi. Cumhurbaşkanı karne yardımı başvurusu yapan öğrencilere nakit yardım fırsatı geldi. Karne hediyesi başvurusu yapana 5104 TL karne hediyesi fırsatı geldi. Peki, karne hediyesi başvurusu nasıl yapılır 2024? İşte e-Devlet karne hediyesi başvuru ekranı..

KARNE HEDİYESİ BAŞVURUSU 2024

e-Devlet karne hediyesi nasıl alınır merak eden öğrenciler harekete geçti. Takdir teşekkür alan öğrenciler için düğmeye basan devlet para yardım başvurularını değerlendirmeye başladı. Dar gelirli ailelerin faydalanabileceği karne hediyesi başvurusu eğitimde başarıyı artırmaya yönelik uygulandı. Sadece sosyal yardım programları içinde olan ailelerin çocuklarına verilen 5104 TL karne hediyesi ilkokul, ortaokul ve lise kademelerindeki başarılı olan öğrencileri kapsıyor.

KARNE HEDİYESİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Dar gelirli ailelere destek için uygulanan karne hediyesi başvuruları sınıflarında başarılı olan, takdir ve teşekkür alan öğrencilere veriliyor. 5104 TL karne hediyesi yardımı için dar gelirli aile statüsünde olmak, sosyal yardım programlarında yer almak, ihtiyaç sahibi ailelerin ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde okuyan öğrencisi olmak ve sınıflarında en az ilk 5’e girmek şartları bulunuyor. Karne hediyesi başvurusu için ikamet ettiğiniz il ya da ilçedeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneklerine giderek başvuru yapmanız gerekiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ