Takdir Teşekkür Hesaplama TIKLA ÖĞREN: İlkokul, Ortaokul, Lise Takdir Teşekkür Hesaplama EKRANI! Takdir Teşekkür Kaç Puanla Alınıyor?

Karne haftasına giriş yapan milyonlarca öğrenci takdir teşekkür hesaplama işlemlerine başladı. 19 Ocak Cuma günü yılın ilk dönem karnelerini alacak olan öğrenciler takdir mi yoksa teşekkür belgesi mi alacak öğrenmeye başladı. İlkokul, ortaokul ve lise takdir teşekkür hesaplama hızlandı. Peki, 85 ortalama takdir mi? Takdir ortalaması 90 mı oldu? İşte 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf takdir teşekkür hesaplama ekranı..

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk karnesini alacak olan öğrenciler harekete geçti. 19 Ocak Cuma günü 1. dönem karne alacak olan öğrenciler takdir teşekkür hesaplama adımlarını sorguladı. Milyonlarca öğrencinin gündeminde ilk sıraya 10. sınıf takdir teşekkür hesaplama, 12 sınıf takdir teşekkür hesaplama, 11 sınıf takdir teşekkür hesaplama işlemleri yerleşti. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri 4. sınıfta takdir teşekkür var mı sorusuna yanıt aradı. Bir yandan 85 ortalama takdir mi, takdir 90 mı oldu, ortalama 84 olursa takdir alınır mı sorularına yanıt arayan öğrenciler bir yandan da teşekkür belgesi baraj puan merak etti. Peki, takdir kaç puanla alınıyor? 4. sınıflar takdir teşekkür alabilir mi 2024? 84,8 ile takdir alınır mı? İşte merak edilen soruların yanıtları ve 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıf takdir teşekkür hesaplama ekranı..

TAKDİR TEŞEKKÜR KAÇ PUANLA ALINIYOR?

Yılın ilk dönem karnelerini alacak öğrenciler 4. sınıf takdir teşekkür kalktı mı, 5 sınıf takdir kaç puanla alınır gibi soruların yanıtlarını araştırdı. Takdir belgesi kaç puanla alınır hemen belirtelim ki dönem sonu not ortalaması 85 ve daha yukarısında olan öğrenciler takdir belgesi alabiliyor. Ortaokul takdir teşekkür hesabı yapan öğrenciler 70 ile 84,99 not ortalamasına sahip ise teşekkür belgesi alabiliyor. Not ortalaması 69.99 olan öğrenci teşekkür belgesi alamıyor. En az üç öğretim döneminde takdir belgesi alan öğrencilere ayrıca başarı belgesi veriliyor. Not ortalaması 70’ten aşağı olan öğrenciler Takdir ya da Teşekkür belgesi alamıyor.

Takdir Teşekkür Hesaplama TIKLA ÖĞREN: İlkokul, Ortaokul, Lise Takdir Teşekkür Hesaplama EKRANI! Takdir Teşekkür Kaç Puanla Alınıyor? - Resim : 1

İLKOKUL, ORTAOKUL, LİSE TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA

Merak edilen takdir teşekkür hesaplama işlemi nasıl yapılır hemen anlatalım. Tüm derslerde başarı gösteren ve dönem puanlarının ağırlıklı ortalaması 70'ten aşağı olmayan öğrenciler takdir belgesi alabiliyor. Puanı 70 ile 84,99 arası olan öğrenciler teşekkür belgesi, puanı 85 ve üzeri olan öğrenciler takdir belgesi alıyor. Üstün başarı belgesi almaya hak kazanan öğrenciler okulun iftihar listesinde yer alıyor. İlkokul, ortaokul ve liselerde teşekkür belgesi alabilmek için en az 70 en fazla 84.99 ortalamaya sahip olmak gerekiyor. Ortalama 61 olursa öğrenciye teşekkür ya da takdir belgesi verilmiyor.