Taksici Oğuz Erge’yi öldüren katil Delil Aysal saldırıya mı uğradı? Ailenin avukatlarından açıklama geldi

Taksici Oğuz Erge’yi öldüren katil Delil Aysal saldırıya mı uğradı? Ailenin avukatlarından açıklama geldi

İki çocuk babası Oğuz Erge'nin soğuktan korunması için aracına aldığı Delil Aysal'ın silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından failin cezaevinde saldırıya uğradığına dair sosyal medyada çıkan haberlerle ilgili ailenin avukatlarından açıklama geldi.

Oğuzhan Aslan, Ahmet Serkan Göktürk, ve Orhan Bakkal tarafından yapılan ortak açıklamada, adli sürecin titizlikle takip edildiği belirtilerek, İl Emniyet Müdürlüğü ve İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturmayı sürdürdüğü ifade edildi.

Açıklamada, sosyal medyada yer alan ve failin cezaevinde saldırıya uğradığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı vurgulandı. Ailenin acılarının bu tür haberlerle daha da arttığına dikkat çekilirken, müvekillerinin tek beklentisinin failin en ağır cezayı alması olduğu belirtildi.

Açıklama şöyle: "Bu paylaşım ve haberler gerçekliği yansıtmıyor. Müvekkillerimiz bu gibi haberlere maruz bırakıldıkça acılar katlanmaktadır. Müvekkillerimizin tek beklentisi, failin hak ettiği en ağır cezayı almasından başka bir şey değildir. Resmi makamlarca ve tarafımızca yapılacak açıklamalar dışındaki haber ve paylaşımlara itibar edilmemesini önemle rica ediyoruz. Ayrıca bazı sosyal medya hesaplarında Oğuz Erge ve ailesine yönelik hakaret içerikli paylaşımlara ilişkin adli sürecin başlaması için gerekli işlemler yapılacaktır."

Kaynak: HABER MERKEZİ