Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Talha Kös İzmit için başvuracak

Yerel seçim aday adaylığı başvuru süreci başlayan AK Parti’de İzmit için ilk başvuruyu bugün Sekapark’ın mimarı Talha Kös yapacak.

Yerel seçim aday adaylığı

AK Parti’de belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için başvurular 9 Kasım’da başladı. Başvuru süreci 17 Kasım’a kadar devam edecek. İzmit belediye başkanlığı için ilk başvuruyu ise Sekapark’ın mimarı olarak bilinen Talha Kös yapacak.

BUGÜN BAŞVURUYOR

Kös 2019 yerel seçimlerinde de AK Parti’den İzmit Belediye Başkan aday adayı olmuştu. Talha Kös bugün saat 15.00’de il başkanlığına giderek başvuru evrakını teslim edecek.

TALHA KÖS KİMDİR?

6 Mart 1975 İzmit doğumlu. Ulugazi İlkokulu, İzmit Ortaokulu, İzmit Lisesini bitirdi. Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Kentsel Tasarım Bölümü mezunu. Kocaeli’de SEKAPARK, Ankara’da Dikmen Vadisi olmak üzere Türkiye’nin farklı şehirlerinde önemli projelere imza attı. 54.Hükümet Başbakanı Prof.Dr.Necmettin Erbakan’a şehircilik alanında danışmanlık yaptı. Halen; Kentsel tasarım ve mimarlık alanında dünyanın en iyi uzmanlarının bir araya geldiği Uluslararası Kentsel Gelişim Zirvesinin koordinatörlüğünü yürütmektedir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…