Talus: “3 ilçeyi tekrar kazanacağız”

AK Parti İl Danışma meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Şahin Talus kaybedilen 3 ilçeyi tekrar kazanacaklarını ifade etti.

Talus: “3 ilçeyi tekrar kazanacağız”

12 ilçede genişletilmiş danışma kurulu toplantılarını tamamlayan AK Parti Kocaeli Teşkilatı bugün sabah saatlerinde 108’inci Genişletilmiş İl Danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi. İl Başkanı Şahin Talus’un ev sahipliğinde yapılan toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı. Toplantıya Bakan Kurum’un yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MKYK Üyesi İlyas Şeker, Belediye Başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Talus: “3 ilçeyi tekrar kazanacağız” - Resim : 1

“3 İLÇEYİ TEKRAR KAZANACAĞIZ”

Toplantının ilk konuşmasını İl Başkanı Şahin Talus gerçekleştirdi. Talus konuşmasında, “Kurulduğumuz günden bu yana birçok seçime girdik. Söz sahibi milletimiz ise akdimize evet dedi. Tüm seçimlerde Kocaeli’de birinci olduk. BU destek Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki teşkilatımızındır. Son seçimde Kocaeli’de 13 Belediyenin 10’unu kazandık. 3 Belediye kazanamadık. Hala Ana muhalefet partisi zafer sarhoşluğu yaşıyor. Alışmadıkalarındandır. O kapının önünde koydukları işçilerin ahı hala üzerlerinde. O 3 ilçeyi tekrar kazanacağız. Seçimlerden sonra ana kademelerimiz ile istişare yaptık. Seçimden sonra 8 bin 405 üye yaptık.

Talus: “3 ilçeyi tekrar kazanacağız” - Resim : 2

“LAF DEĞİL İŞ YAPACAĞIZ”

AK Parti bir davanın adıdır. Bu dava kuru bir sevdanın adı değil. Kendinden başka herkesi yok sayan insanlığın dirilişidir. Bu yolda çok yol kat ettik. Dünya 5’ten büyüktür. Bu söz yeni dünyanın kuruluş sözüdür. Yüce dağların başı dumanlı olur. Hala çok sayıda sorunumuz var. Binlercesini aştık binlercesini de aşacağız. Sorunun değil çözümün parçası olacağız. Laf değil iş yapacağız" dedi.

Talus: “3 ilçeyi tekrar kazanacağız” - Resim : 3

Talus: “3 ilçeyi tekrar kazanacağız” - Resim : 4

Kaynak: Serhat Güneş