Talus açıkladı! İl Danışmaya Yerlikaya geliyor

AK Parti danışma meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Şahin Talus 10 Ağustos günü yapılacak İl Danışma Toplantısına İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın geleceğini açıkladı

Talus açıkladı! İl Danışmaya Yerlikaya geliyor

Yerel seçimlerden sonra danışma meclisi toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son danışma kurulu toplantısı Başiskele ilçesinde yapıldı. AK Parti Başiskele İlçe Teşkilatı 66. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün akşam saatlerinde Karşıyaka Kültür Merkezinde yapıldı. Başiskele İlçe Mustafa Koral’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıda İl Başkanı Şahin Talus partilere seslendi.

“BU BAŞARI SİZLERİN”

Yerel seçimlerden sonra ana kademeler ile istişareler yaptıklarını ifade eden Talus, “Daha sonra genişletilmiş ilçe danışma meclislerimizi yaptık. Ayın 10’unda il danışmamızı saat 14.00’da gerçekleştireceğiz. İçişleri Bakanımız katılacak. Teşkilatçılık bu. AK Parti’de birlik ve beraberlik bizleri ayakta tutuyor. Seçimden sonra birileri zafer sarhoşluğuna bürünmüştü. Onlar 3 belediye alınca zafer sarhoşluğuna büründü. Bu başarı sizlerin başarı. Yerel seçimlerden sonra Kandıra birinci olursa Kandıra’da ev bakıyoruz demiştik. Yasin Başkan en büyük desteği vereceklerini ifade etti. Kendilerine teşekkür ederim” dedi.

“ALÇAK DIŞİŞLERİ BAKANI”

Sözlerine İsrail Dışişleri Bakanı Kuntsz’a tepki göstererek devam eden Talus, “Ben Alçak Dışişleri Bakanını Hitlerin Dışişleri Bakanına benzetiyorum. Katilin yanında Dışişleri bakanı da bu sonuca ulaşacak. 15 Temmuz’da ilçe başkanıydım. Tüm milletimizle bize uzaktan el sallayanlara gereğini yaptık. 14-28 Mayıs’ı unutmayalım. Biz bağımsızlık vereceğiz demişlerdi. Bizim dava şuurumuzla gece gündüz çalışmamız gerekiyor. Bu teşkilatlar büyük teşkilatlar. Biz kongre sürecimizi birlik ve beraberlikle atlatacağız” dedi.

Kaynak: Serhat Güneş