Talus: Bazen kendi içimizde savaştık

AK Parti’nin kuruluş yıldönümü etkinlikleri 81 ilde devam ediyor. Kocaeli’de gerçekleşen ve geniş katılımın olduğu yıldönümü etkinliklerini sloganı “Umudun, icraatin, geleceğin adı AK Parti” olarak belirlendi.

Talus: Bazen kendi içimizde savaştık

Kocaeli’de AK Parti’nin kuruluş yıldönümü programı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın alana gelmesiyle başladı. Antik Kapı SEKA Deniz Restoran’da gerçekleşen programa partililer yoğun ilgi gösterdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipoğlu, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Saadettin Hülagü, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez programa katıldı.

Talus: Bazen kendi içimizde savaştık - Resim : 1

"TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Programda konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, “Kocaeli’deki bütün seçimleri birinci olarak atlattık” ifadeleriyle başladı. Zor bir süreç olduğunu belirtti “Şahin Talus bazen kendi içimizle savaştık” dedi. Talus, “23 yaşındayız hakikatten hep 23 yaşındaymış gibiyiz, üye sayları bitti diyenlere bugün AK Parti olarak çok güzel bir cevap verdik. Bugünü partimizin kuruluşunda emek veren ablalarımızla abilerimizle kutlayalım istedik. Özellikle bizi Kocaeli olarak önemli bir görevimiz var Kocaeli Teşkilatı olarak her zaman Türkiye’deki en güçlü teşkilatlarından ilk üçte olmuşuzdur. Buradan belediye başkanlarımıza, il başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, gençlik kolları ve kadın kollarımıza teşekkür ediyoruz özellikle istişare kurulundaki büyüklerime teşekkür ediyorum” dedi.

Talus: Bazen kendi içimizde savaştık - Resim : 2 Talus: Bazen kendi içimizde savaştık - Resim : 3

Kaynak: Eren DEMİRTÜRK