Talus isim vermedi ama... Adres Ayaz, Kan ve Demirci!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kocaeli mitingi öncesi partililere seslenen İl Başkanı Şahin Talus daha önce AK Parti'de belediye başkanlığı yapan Hüseyin Ayaz, Cengiz Kan ve Şevki Demirci'ye isim vermeden tepki gösterdi

Talus isim vermedi ama... Adres Ayaz, Kan ve Demirci!

Yerel seçimlere üç gün kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim öncesi 50’nci ve son mitingini Kocaeli’de gerçekleştirecek. Kocaeli Kongre Merkezinde halta hitap edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan henüz kente giriş yapmadı. Hala mitinge katılım ederken protokol konuşmaları başladı.

"HERKESİ SANDIĞA GÖTÜRÜN"

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus yaptığı konuşmada, "Bu mübarek günde cumhurbaşkanımız ile görüşmeye geldik. Allah sizlerden razı olsun. Liderimiz ile yürümeyi nasip eden Allah'a hamd olsun. 31 Mart günü sandığa gideceğiz. 14 Mayıstan berî sahadayız. Adaylarımız cumhurbaşkanımızın emanet ettiği adaylar. Hep birlikte sahadaydık. 12 ilçe ve büyükşehirde seçim bizimdir. Sorunların her birini aştık aşıyoruz. İnananlar her engeli aşar. Allah Recep Tayyip Erdoğan'ın davasına katkı susanlardan râzı olsun. Herkesi sandığa gönderin. Bu bizim sorumluluğumuz. Sandığa gitmek işin yarısı" dedi.

"BİZİMLE OLMAYANLAR VAR"

Kocaeli adaylarının isimlerini sayan Talus, "Bazılarının davamızın adını kullananlar var. Saydığım isimlerin içinde olmayanlar bizimle olmayanlardır. Cumhurbaşkanımızın eser ve siyasetinin Kocaeli’deki bayrakları onlarda. Siyasi bezirgânlarına kimse kulak asmasın. Yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yerimizi alacağız” dedi.