Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Talus: Kartepe’de muhalefetin manipülasyonu oldu

AK Parti Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, seçim sürecini değerlendirerek “Kartepe’de muhalefetin de manipülasyonu oldu” dedi.

AK Parti Danışma Meclisi

Yerel seçimlerden sonra danışma meclisi toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son danışma kurulu toplantısı Kartepe ilçesinde yapıldı. AK Parti Kartepe İlçe Teşkilatı 68. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün akşam saatlerinde Ataevler Kültür Merkezinde yapıldı. Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Önceki Dönem Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İl eski Başkanı Şemsettin Ceyhan, teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı.

 

KARTEPE’Yİ BAŞKAN VEYA İLÇE BAŞKANLIĞI KAZANMADI

Son olarak kürsüye çıkan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus Mecliste olan Milletvekillerinin ve MKYK toplantısında olan MKYK üyelerinin selamlarını iletti. Seçim sonrası değerlendirme toplantıları yaptıklarını ifade eden Talus, “Bizim en büyük gücümüz buraki samimiyet. Kartepe seçimlerini İl Teşkilatı olarak biz kazanmadık, tek başına belediye başkanı veya ilçe teşkilatı kazanmadı. Bu birliktelik kazandırdı. Kazanıyoruz deyip ilerleyen saatlerde parti ışıklarını kapatıp gitmedik. Bir başarıdan bahsediyorsak AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın başarısıdır. AK Parti Milletin kurduğu bir partidir. Biz milletimizin belirlediği rotadan sapmadık.

“MUHALEFETİN MANİPÜLASYONLARI OLDU”

Bir genel seçim atlattık. Gerçekten kolay değildi. 7’li Masanın adayı Pensilvanya’ya özgürlük vereceğim diyordu. Yerel seçim süreci atlattık. Seçim sonrası kutlamayı burda yaptık. Tüm ilçelerde samimiyetle süreci götürdük. Kartepe’de muhalefetin de manipülasyonu oldu. Onlar konuşur AK Parti yapar. Muhalefetin yaptığı manipülasyonlara milletimiz inanmadı. Kartepe birinci olarak atlattı. Durmak yok yola devam.

Ali Haydar Bulut açıklaması! “Ali Haydar beğenmedi”

Büyükakın müjdeyi verdi: Cengiz Topel’den seferler başlıyor!

Ofis dönemininin sebebini anlattı! “İşletme körlüğü”