Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Talus’tan CHP’ye: Emek mitingi kim? siz kim?

AK Parti Derince Danışma Kurulu toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, CHP’nin Emek mitingine tepki göstererek “Emek mitingi kim? Siz kim?” diye sordu

AK Parti Derince Danışma

Yerel seçim sonrası danışma kurulu toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son olarak Derince İlçe Teşkilatı Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Kocaeli’de kaybettiği 3 ilçeden biri olan Derince’nin 97’inci Danışma Kurulu toplantısı akşam saatlerinde Yenikent Kültür Merkezi’nde yapıldı. İlçe Başkanı Koray Merdan’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus, İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, MKYK Sami Çakır, Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, üyesi Meclis Üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

“İSTANBUL’DA 35 BİN İŞÇİ İŞTEN ATILDI”

Programda partililere seslenen AK Parti İl Başkanı Şahin Talus yaptığı konuşmada, “Dün Gebze’deydik. Ne diyorlar seçimden sonra AK Parti sahada yok diyorlar. Dün gelenler coşkuyu gördü. 1000 üye kaydı yapıldı. 1 Ekim’e kadar 3 bin üye daha yapacağız. Biz dava partisi olarak aldığımız seçim sonucuna başımızın üstü dedik. Galibiyetin çok sahibi olur. Yenilgi yetimdir. Biz tüm Kocaeli teşkilatları olarak hemen çalışmaya başladık. 5 yıl sonraki seçimde Derince’yi tekrardan alacağız. Ana Muhalefet Partisi bir miting yapacakmış. Emek mitingi diyorlar. Onların bir genel başkanı vardı. Bay Bay Kemal. Ne demişti aldığımız belediyelerden kimse işten çıkarılmayacak dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde 35 bin işçi işten atıldı. Emek mitingi yapmak kim? Siz kimsiniz?

“ SÖZLERİNİ TUTUP TUTMADIKLARINA BAKACAĞIZ”

Vatandaşımız Ana Muhalefet partisinin seçim döneminde nasıl demlendiğini bilirler. Biz Cumhur İttifakı ile ittifak yaptık. Biz ittifakımızı milletinönünde yaptık. Seçim beyannamalerini takip edeceğiz. Verdikleri sözü tutup tutmadıklarına bakacağız. Vatandaşın yararına ne varsa Allah razı olsun diyoruz. Önümüzde bir kongre süreci var. Partimizde emek sarf eden tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.. Kongre sürecini de birlik ve beraberlik için atlatacağız. Seçimlerin sonuçlarını bahane ederek teşkilatlarımıza kimse ayar vermeye kalkmasın dedi Cumhurbaşkanımız. Ben de Kocaeli teşkilatlarını kimsenin yıpratmasına izin vermem” dedi.