Talus’tan diğer partilerin adaylarına; “Kimse ışığımıza kara çalmasın”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus bugün partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Ülke ve kent gündemini değerlendiren Talus, 31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Talus’tan diğer partilerin adaylarına; “Kimse ışığımıza kara çalmasın”

Partisinin adaylık süreci hakkında bilgi veren Talus, “Diğer partilerde de adaylık süreci işliyor. Onlar da kendileri açısından en doğru adayı bulmaya çalışıyorlar. Hangi süreçleri takip ettiklerini bilmiyorum. Tutarlıklarıyla iç çekişmeleriyle ilgilenmiyorum. Ancak hem aday adaylarının hem aday siyasi nezaketle hareket etmesini bekliyor, diliyorum. Lütfen kimse kendini parlatmak için ışığımıza kara çalmaya kalkmasın. Varsa ışıkları onu göstersinler. Biz vaatlerimiz üzerinde çalışmaya başladık. Genel merkezimizin Türkiye yüzyılı belirteceği vizyonuna Kocaeli'den eşlik eden proje ve programlarımızı yazıyoruz. Büyük bir özveri ile çalıştığımız projeleri vatandaşların onayına sunacağız” dedi.

“400’E YAKIN BAŞVURU VAR”

Parti çalışmaları hakkında bilgi veren Talus, “Ticaret Bakanı ve Sanayi Bakanımızı şehrimizde ağırladık. 25 Kasım’da tüm belediye başkan aday adaylarımız ve ilçe başkanlarımız ile birlikte istişare toplantısı yaptık. Temayül yoklaması Özlem Zengin Hanım’ın katılımı ile gerçekleşti. 5 Ocak'a kadar belediye meclis üyesi aday adaylığı başvurularına alıyoruz .Şimdiye kadar 400’e yakın başvuru var. TCG Anadolu gururunu hep birlikte yaşadık. Karamürsel İhsaniye Barajını hizmete aldık.

TEŞKİLAT TOPLANACAK

SKM Başkanımız geçen dönem Alper Doğan’dı. SKM Başkanımızı genel merkeze bildirdik. İlçelerde SKM çalışmalarını tamamladık. Cumartesi günü İcra kurullarının olduğu bir teşkilat toplantısı yapacağız sabah 10’da Antikkapı Restoranda. Biz AK Parti olarak sahadayız. Seçimlere hazır haldeyiz” şeklinde konuştu.