Talus’tan Katz ve İmamoğlu tepkisi! “Kimin kimle olduğunu görüyorsunuz”

AK Parti Danışma Kurulu toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, İsrail Dışişleri Bakanı İsrail Katz’un Ekrem İmamoğlu’nu etiketleyerek yaptığı paylaşımı göstererek, “Kimin kimle olduğunu görüyorsunuz” dedi.

Talus’tan Katz ve İmamoğlu tepkisi! “Kimin kimle olduğunu görüyorsunuz”

Yerel seçimlerden sonra danışma meclisi toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son danışma kurulu toplantısı Karamürsel ilçesinde yapıldı. AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı 108. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün akşam saatlerinde Altınkemer Konferans Salonunda yapıldı. Eski Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım toplantıyı en arka sıralarda takip etti.

“BİZ BU DAVADA GÜLLERLE KARŞILANMADIK”

Toplantıda son olarak partililere seslenen AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, “Bugün son genişletilmiş danışma meclisinde Karamürsel’deyiz. Seçim sonra AK Parti teşkilatı bitti diyenlere 12 ilçede de gereken cevabı verdik. Seçimlerden sonra teşkilatlarımız ile buluştuk. Ne kazandığımız ilçelerde kibir yapacağız ne de kaybettiğimiz 3 belediyeye karamsarlığa düşeceğiz. Yol kazaları yaşadık diye umutsuzluğa kapılanlar dinlesinler. Biz davamızda güllerle karşılanmadık. AK partiyi güle oynaya kurmadık. Kırmızı halılardan yürüyerek gelmedik bu günlere. Bu şarkı bitmez diyerek çıktığımız yolda partimizi kapatmak istediler, e-muhtıralar yaşadık. Milletimiz ile ele ele vatanımızı savunmadık mı? Depremlerde yaraları birlikte sarmadık mı? Liderizin yanında içinde bulunduğumuz her türlü sıkıntıyı refaha çevirecek gücümüz vardı. Daha güçlü bir Türkiye’yi hep birlikte inşa ettik. Dünya mazlumlarının yegane umudu olduğumuzu biliyoruz” dedi.

“KİMİN KİMLE OLDUĞUNU GÖRÜYORSUNUZ”

Sözlerine devam eden Talus, Hamas Lideri Haniyye’ye rahmet dileyerek konuşmasına devam etti. Talus konuşmasında, “Netanyahu’nun sonu da hitler gibi olacaktır” dedi. İsrail Dışişleri Bakanı İsrail Katz’ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu etiketleyerek yaptığı paylaşımı gösteren Şahin Talus, “Her şeyin güzel olacağı günler için umut ederim demiş. Alta da Ekrem İmamoğlu'nu koymuş. Yani kimin sloganı ve kimin kimle olduğunu çok rahat görüyorsunuz. O bakımdan biraz önce vekillerimde büyükşehir başkanımız da ifade etti. Üzerimizde büyük sorumluluk var. Biz düşersek İslam alemi düşer arkadaşlar. Biz teşkilat mensupları olarak her zaman bir ve beraber olmamız lazım” dedi.

Kaynak: Serhat Güneş