Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Talus’tan Sarı’ya “Uzaya gideceklerdi telaş sardı”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, CHP il Başkanı Bületn Sarı’ya yüklendiği konuşmasında, “Genel Başkanları, İl başkanı ve 3 belediye başkanını uzaya gönderecekti. Seçimlerden sonra bir telaş başladı” dedi.

AK Parti Kocaeli İl

Yerel seçimlerden sonra ilçe danışma kurulu toplantılarına başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatı ilk toplantıyı 10 Haziran günü İzmit ilçesi ile başlamıştı. Toplantılarına devam eden AK Parti, son olarak Kandıra İlçe Danışma Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezinde yapılan toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcoğlu, Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, İl Koordinatörü Ekrem Görçeker,MKYK Üyesi İlyas Şeker, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Kandıra Belediyesi eski Başkanı Adnan Turan, İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz katıldı.

“GENEL BAŞKANLARI UZAYA GÖNDERECEKTİ”

Toplantıda görüş ve talep bölümü öncesi son konuşmayı İl Başkanı Şahin Talus gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanına en büyük desteği verdiklerini ifade eden Talus, konuşmasında CHP İl Başkanı Bülent Sarı’ya yüklendi. Talus konuşmasında, “Ben de bugün ana muhalefet partisinin il başkanının açıklamalarını gördüm. Genel Başkanları, İl başkanı ve 3 belediye başkanını uzaya gönderecekti. Seçimlerden sonra bir telaş başladı. Uzaya gitmemek için ne yapalım dediler. Kocaeli’de elinizden tutan mı oldu? Sarıgül, Kırmızıgül, şu olsun, bu olsun dediler.

“ELİNİZDEN TUTAN MI OLDU”

Gebze’de aday gösterseydik Büyükşehir’i kazanırdık dediler. Biz mi elinizi tuttuk. Gebze’deki seçmeniniz adayınıza oy verseydi. Arada 189 bin oy farkı var. Bir bakın kendinize. 2019’da da bunu yaptınız. 1 Belediye aldılar biz geliyoruz dediler. 31 Mart seçimlerinde de aynısını yaptılar. Onlar hayal kursunlar. Onlar hayal kurur AK Parti yapar. Uzaya gidecek vekillerden biri sağlıkta sorun vardı biz çözdük diyor. Biz reklamı sevmiyoruz. Biz vatandaşın içindeyiz. Bizim Kocaeli’deki hangi vatandaşımızın sorunu varsa elimizden geleni yapıyoruz. Ben söyledim diyor çünkü uzaya gitmemesi lazım. Birlik beraberlik içinde süreci atlatıyoruz” dedi.

Talus: “Kandıra’nın işi zordu”

Büyükakın’dan Bülent Sarı’ya ‘vizyonsuz’ cevabı!

Katırcıoğlu’nda 31 Mart Kandıra değerlendirmesi! “Çok güzel”