Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Talus’tan Sarı’ya yanıt: Klimalı odalarda basın bülteniyle günü kurtarmıyoruz

AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus yaptığı yeni açıklamayla CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’ya, “Biz her gün sokaktayız. Klimalı odalarda basın bülteniyle günü kurtarmıyor, sokakta geziyoruz” dedi.

AK Parti İl Başkanı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus’un dün gerçekleştirilen AK Parti Derince Danışma Kurulu toplantısında sarf ettiği sözler tartışma yarattı. Toplantıda CHP’ye, “Emek mitingi yapmak kim? Siz kimsiniz?” sözleriyle yüklenen Talus’a, Bülent Sarı’dan yanıt gecikmedi, ““O lafları klimalı salonlarda söylemesi kolay, gelsin sokakta söylesin.”

YENİ AÇIKLAMA

Bunun üzerine yeni bir açıklama yapan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, CHP’nin sözde başka, özde başka davrandığını, ekmeğine dokunmayacağım dediği binlerce çalışanı gözünün yaşına bakmadan işsiz bıraktığını ama emek demogojisi yaparak oy avcılığına devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

“SİYASİ HIRSLA KAPI ÖNÜNE KOYULDULAR”

“Derince İlçe Danışma Meclisimizde CHP’nin kimseye dokunmayacağız dedikleri halde kazandıkları belediyelerde binlerce çalışanı sırf siyasi hırsla kapı önüne koyduğunu, haklarını gasp ettiğini, partizancılığı kamu kurumlarına sokup, sırf parti üzerinden işe alındıkları için diğer çalışanlara mobing uyguladıklarını ve bu nedenle CHP’nin, emekten, emekçiden ne anlayacağını ifade ettim.
Emek gösterileri adı altında polise, emniyet güçlerine taşla, sopayla saldıranların arkasında durduklarını belirttim.

“EMEK DEMOGOJİSİ YAPIYORLAR”

Sadece 2019 yılında Gezi Olayı’nda bile ülkeye yüzlerce milyar dolar zarar verenlerin, şimdi emek demogojisi yaptığını söyledim.
CHP İl Başkanı Bülent Sarı neden binlerce çalışanı işten attıklarını, mobing uyguladıklarını, verdikleri sözleri tutmadıklarını açıklamak yerine bir kez daha emek demogojisi yapmış.

“BİZ HER GÜN SOKAKTAYIZ”

Klimalı salonları bırak, sokağa gel gibi talihsiz bir ifade kullanmış.
Biz her gün sokaktayız. Klimalı odalarda basın bülteniyle günü kurtarmıyor, sokakta geziyoruz.
Milletimizi dinliyoruz, sorunlarını biliyoruz.
Hükümetimiz tüm kademeleriyle bu sorunların çözümü için çalışıyor.
Laf değil, icraat üretiyoruz.
Verdiğimiz sözleri tutuyoruz.
Türkiye’yi ikinci yüzyılına hazırlayan enerjiden, savunma sanayisine, sağlıktan altyapıya binlerce yatırımın yanında çok yakında ekonomik iyileşmeleri de sağlayıp, milletimizi daha refah günlere kavuşturacağız.”