Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tam 6 yıl önce kayıplara karıştı; Müge Anlı araştırmaya başladı, sır perdesi hemen aralandı! Meğer…

Bir kadının şüpheli kaybını araştırmaya başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde ilginç detaylar ortaya çıktı. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde yaşananlar…

Bir kadının şüpheli kaybını

ATV ekranlarının fenomen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni sezonu ile seyirci karşısına çıkmaya başladı. Yeni sezonunda yine kayıp ve cinayetleri araştırmayı sürdüren Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bir kaybın peşine düştü. Yaklaşık 6 yıl önce şüpheli bir şekilde ortadan kaybolan bir kadının kaybını araştıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde bu kayba ilişkin çarpıcı gerçekler ortaya çıktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sevilen sunucusu Müge Anlı, 20 yıllık evliliğini 2010 yılında bitirme kararı olan 48 yaşındaki iki çocuk annesi N.Y.’nin boşanma aşamasında olduğu 2006 yılında yine 48 yaşında olan erkek arkadaşı H.B. ile Antalya’da nikahsız birliktelik yaşamaya başladığını bildirdi. Genç kadının 2017 yılında kayıplara karıştığını belirten Müge Anlı, kaybın arka perdesini araştırmaya başladı. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde yaşananlar…

İKİ ÇOCUK ANNESİ N.Y., 2017 YILINDA KAYIPLARA KARIŞTI

Kayıplara karışan genç kadının sevgilisi olan Hamsin Ballı (H.B.), sevgilisinin 2017 yılında tam tarihini hatırlayamadığı bir günde sevgilisinin bir telefon görüşmesine şahit olduğunu anlattı. Müge Anlı programında konuşan H.B., N.Y.’nin kardeşi olduğunu söyleyip ‘Aşkım’ diyerek hitap ettiği bir kişiyle balkonda bir telefon görüşmesi yaparken, görüşmenin ardından sevgilisinin kayıplara karıştığını iddia etti. Kayıplara karıştığının aynı gün akşam saatlerinde sevgilisinin kendini arayarak ‘Beni kurtar’ dediğini öne süren H.B., o esnada F. A. isimli şahsın kendisine küfürler ederek, telefonu sevgilisinden aldığını söyledi.

İDDİALARIN ODAĞINDAKİ İSİMLE AYNI BÖLGEDE TESPİT EDİLDİ

Açıklamalarının devamında sevgilisinin elinden telefonunun alınmasının ardından sevgilisi N.Y.’den hiçbir haber alamadığını belirten H.B., sevgilisinin F.A. isimli şahıs tarafından darp edildiğini de öne sürdü. Aynı zamanda şahsın sevgilisini gasp ve istismar ettiğini iddia eden H.B., sevgilisinin kaybından F.A.’nın sorumlu olduğunu da iddiaları arasına ekledi. Müge Anlı ise, konuyla ilgili bilgi verdi. Kayıp kadının kaybolduğu dönemde söz konusu şahsın üzerinden N.Y.’ye ait takılar, uygunsuz fotoğrafların olduğu telefon ve birkaç adet lolipop şeker çıktığını anlatan Müge Anlı,  kayıp kadının telefonunun kapandığı 25 Ekim 2017 tarihinde F.A.’nın da o bölgede tespit edildiğini seyircisi ile paylaştı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor