Tam Bir Centilmen Filmi Nereden İzlenir? Çağatay Ulusoy Tam Bir Centilmen Filmi Konusu! Netflix Tam Bir Centilmen Film

Çağatay Ulusoy yeni adresi Tam Bir Centilmen yayına girdi. Sevilen oyuncunun Saygın adındaki jigolo karaktere hayat verdiği Tam Bir Centilmen filmi ekrana geldi. Netflix platformuna eklenen Tam Bir Centilmen filminde Ebru Şahin ve Şenay Gürler yer aldı. İşte Tam Bir Centilmen filmi detayları..

Tam Bir Centilmen Filmi Nereden İzlenir? Çağatay Ulusoy Tam Bir Centilmen Filmi Konusu! Netflix Tam Bir Centilmen Film

Dizi, film, program platformu Netflix'in yeni yapımlarından Tam Bir Centilmen izleyiciyle buluştu. Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy Saygın adındaki jigolo bir karaktere hayat verdi. Milyonlarca izleyicinin odak noktası olan Tam Bir Centilmen filminde Çağatay Ulusoy'a Ebru Şahin ve Şenay Gürler eşlik etti. Peki, Tam Bir Centilmen filmi konusu ne? Tam Bir Centilmen nereden izlenir? İşte Tam Bir Centilmen filmi merak edilenler..

NETFLIX TAM BİR CENTİLMEN FİLMİ KONUSU

Netflix imzalı Hakan: Muhafız, Terzi, Kübra dizileri ardından ününe ün katan Çağatay Ulusoy yeni yapımı ekrana geldi. Kağıttan Hayatlar filmi izleyicinin beğenisine sunulan Çağatay Ulusoy'un yeni adresi Tam Bir Centilmen filmi oldu. Senaryosunu Masumlar Apartmanı dizisiyle adından söz ettiren Deniz Madanoğlu'nun kaleme aldığı Tam Bir Centilmen filminde göz kamaştırıcı bir yaşam süren Saygın'ın derinliklerinde büyük bir mutsuzluk yaşaması konu edildi. Saygın adlı jigolonun Nehir adındaki genç bir kadına aşık olmasıyla hayatı tümden değişti.

TAM BİR CENTİLMEN FİLMİ OYUNCULARI

Çağatay Ulusoy

Ebru Şahin

Şenay Gürler

Haki Biçici

Nazlı Bulum

Gümeç Alpay Aslan

Selen Uçer

Kubilay Tunçer

Lale Başar

Kaynak: Şermin Temur