Taner Gülleri: Bu cümleler bize puan getirmiyor!

Belediye Derincespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, 2-0 kaybedilen Karaman Futbol Kulübü maçını Nokta Gazetesi’ne değerlendirdi.

Taner Gülleri: Bu cümleler bize puan getirmiyor!

ANLATILDIĞI GİBİ OLDU

Son maçında deplasmanda Karaman Futbol Kulübü’ne deplasmanda 2-0 mağlup olarak ateş hattında kalan Belediye Derincespor’da takımın çiçeği burnunda teknik direktörü Taner Gülleri Nokta Gazetesi’ne değerlendirmelerde bulundu ve şu ifadeleri kullandı: Karaman maçı klasik bir Derince maçı oldu. Buraya gelmeden önce iyi oynayan, rakibi karşısında başa baş mücadele eden ancak gol bulmakta zorlanan bir takım olduğu aktarılmıştı. Gerçekten de öyle bir maç oldu.

ISPARTA MAÇINA KİLİTLENDİK

Kaçırdığımız gollerin yanında yediğimiz goldeki hakem hatası, verilmeyen penaltımız derken ne yazık ki şanssız bir yenilgi ile şehre döndük. Eksiklerin neler olduğunu tespit ettik. Eksiklerimiz gidermeye başladık. Isparta maçında adeta kilitlenmiş durumdayız ve 8 günde birbirinden önemli 3 maça çıkacağız. Önceliğimiz tabii ki Isparta maçı bu maçı hasarsız atlatmak zorundayız.

İÇ SAHADA PUAN KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK

Çember daralıyor ve bizim özellikle iç sahada puan kaybetme lüksümüz kesinlikle yok. Dışarıda da ekstra puanlara ihtiyacımız olacak. Takım reaksiyon veriyor, bu durum beni çok umutlandırıyor. Karaman’da “Sizin burada ne işiniz var” dediler. Bu cümleler bize puan getirmiyor. Bizim gol sorunumuzu bir an önce aşmamız gerekiyor. Kaliteli ayaklara sahibiz inanıyorum ki bu ayaklar skora da etki edecek. Allah’ın izni ile Isparta maçını kayıpsız geçersek ayağa kalkacağız.

Kaynak: HABER MERKEZİ