Taner Gülleri: Futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ederim

Belediye Derincespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada futbolcularına teşekkür etti ve “İstekliler, arzulular. Futbolcu arkadaşlarıma gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Taner Gülleri: Futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ederim

OYUNUN HAKİMİ BİZDİK

Oyuna açıkçası iyi başlamadık. Bunun da sebebi var tabii ki. 8 günde 3 maç yaptık. Çocukların üzerinde büyük bir yük var. Bir de sakatlıkla alakalı sıkıntıları olan arkadaşlarımızı mecburen oynattık. İlk 15 dakikanın sonrasında oyunun tamamen hakimi bizdik. Bir gol attık, ilk yarıyı öyle kapadık. İkiyi de atabilirdik, pozisyonlarımız oldu. İkinci yarıda bir gol attılar, tek pozisyonları da oydu. Talihsizlik… Gol yemememiz gereken yerde gol yedik ama çevirmesini bildik.

İNANMASAM ASLA GELMEZDİM

Oyuncularımın istediğinden, arzusundan çok memnunum. Zaten buraya gelmeden önce toplantıda futbolculara şunları söyledim “Sizlere inandığım için buradayım. İnanmasam asla gelmezdim” dedim. Onlar da inancımı boşa çıkartmıyorlar. Bunu görebiliyoruz. İstekliler, arzulular. Futbolcu arkadaşlarıma gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK

İçerdeki Etimesgut maçı çok anlamlı bir galibiyetti. Oyuncularımı, yönetimi, yardımcılarımı, personelimizi, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Emeklerimizin karşılığını aldık. 8 maçımız kaldı. 4’ü İçeride, 4’ü deplasmanda. Bu 8 maç da final niteliği taşıyor. Dışarıda oynadığımız maçlardan ne alırsak bizim için avantaj diyoruz.

RAMAZAN BEREKETİ İLE GELECEK İNŞALLAH

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ydü. Eşlerimizin, annelerimizin, kızlarımızın, tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Bu arada bütün Müslüman aleminin Ramazan ayını da kutluyorum. Bizim için de çok önemli. Çünkü oyuncularımız arasında oruç tutanlar var. Biz bir gün önce ve maç günü tutmalarını önermeyeceğiz. Çünkü beslenme bizim için çok önemli. Tabii, tutsunlar veya tutmasınlar demiyorum. Onlara öneride bulunacağız. Tutup, tutmamak onlara kalmış. İnşallah Ramazan ayı bereketi ile gelecek. Umarım Ramazan ayında da kaybetmeden yolumuza devam ederiz

Kaynak: HABER MERKEZİ