Taner Gülleri: Oyuncu grubuna güvenmesem burada olmazdım

Belediye Derincespor’un yeni teknik direktörü Taner Gülleri’den ilk açıklamalar geldi. Gülleri “Oyuncu grubuna güvenmesem burada olmazdım” diye konuştu.

Taner Gülleri: Oyuncu grubuna güvenmesem burada olmazdım

ERDİNÇ BAŞKANMIZIN BÜYÜK KATKISI VAR

Kendisine güvendiği için Başkan Erdinç Şehit’e teşekkür ederek sözlerine başlayan Gülleri şu şekilde konuştu: Zorlu bir göreve geldik ancak ben futbolcu arkadaşlarıma güvenmesem burada olmazdım. İkincisi, Erdinç başkanımız ile bir dostluğumuz var. Yıllarca menajerlik yapan, futbolun duayeni. Kendi menajerliğimi yapmadı ama bir ağabey kadar kendisine yakınım. Buraya gelmemde Erdinç başkanımızın büyük bir katkısı var. Kendisine teşekkür ediyorum.

KARAMAN’A GALİBİYET İÇİN GİDECEĞİZ

İnşallah futbolcu arkadaşlarımız güvenimizi boşa çıkarmayacak. Bu grupta çalıştım ve kendilerini tanıyorum. Acilen bir seri yakalamamız ve tehlikeli bölgeden bir an önce uzaklaşma hedefindeyiz. Futbolcu arkadaşlarımız bunu başaracak güçteler. Maç maç gideceğiz, önceliğimiz Karaman maçı. Oraya kazanmak için gideceğiz. Dengeli oynayacağız. İnşallah kazanıp geleceğiz ve her iki taraf adına da güzel şeyler olacak.

YENİ BİR SAYFA AÇACAĞIZ

Çok geriye dönüp konuşmak doğru değil, bundan böyle önümüze bakacağız. Turhan Sofuoğlu ağabeyimiz, hocamızın kulübe büyük emekleri var. Bu anlamda kendisine çok teşekkür ediyorum. Yeni bir sayfa açtık. Bu sayfayı en iyi şekilde dolduracağız ve bu ligde kalacağız. Bu sezon ligde kalırsak, “Ki başaracağız” önümüzdeki sezon çok farklı olacak. Hepiniz göreceksiniz.

BU ŞEHRİ ÇOK SEVİYORUM

Kocaelispor ile çok güzel bir süreç geçirdik. Gol kralı oldum, o sezon, 2008-2009 sezonunda düştük ama kendi adıma lige damga vurdum. Kısacası bunlar o günlerin semeresi. İnanın buna, İstanbul’da yaşıyorum, beni Kocaelili biliyorlar.. Bundan çok memnunum. Soranlara “Adanalıyım ama yarım Kocaeliliyim” cevabı veriyorum. Bunu da her yerde söylüyorum. Kocaelispor benim için çok farklı. Ben Kocaelisporluyum.

ZAMANI GELDİĞİNDE BİR GÜN

Profesyonel bir iş yapıyoruz. Bu şehri çok seviyorum, sevildiğimiz de biliyorum ve bu da beni çok mutlu ediyor. İyi şeyler yapmışsız ki karşılık da görüyoruz. Kocaelispor forması ile başarılı oldum inşallah teknik adam olarak da başarılı olurum. Bir gün, zamanı geldiğinde Kocaelispor’u çalıştırmayı çok arzuluyorum. Allah bugünleri de bana gösterecek. O duyguları da yaşarım inşallah.

Kaynak: HABER MERKEZİ