Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tansu Çiller’den Murat Kurum’a destek!

Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakanı Tansu Çiller, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’a destek verdiğini açıkça belirtti. Çiller’in Kurum için “beni çok heyecanlandırdı” ifadeleri dikkat çekti.

Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakanı

İstanbul’u Büyüten Kadınlar Programı’na  eski Başbakan Tansu Çiller de katıldı. Programda AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Murat Kurum konuşma yaptı. Çiller, Kurum’un konuşmalarının ardından “heyecanlandım” ifadelerine yer verdi.

“İSTANBULLU BU HEYECANI ARIYORDU”

İstanbul’u Büyüten Kadınlar Programı’nın ardından gazetecilere konuşan Tansu Çiller, Murat Kurum’a desteğini açıkça belirtti. Çiller, şunları söyledi: “Murat Kurum İstanbul’a büyük bir heyecanla geliyor. İstanbullu bu heyecanı arıyordu. Çok önemli noktalara değindi. Bence en önemlisi depremdi. Deprem geliyor İstanbul’a. Ulaştırmada çok büyük zaman kaybediyor İstanbul. İstihdam konusuna değindi. Beni çok heyecanlandırdı. Çünkü gençlerimizin ve kadınlarımızın çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Kadınlarımız istihdamı evladı ve eşi için ister ama kendisi için de ister. Burada ilk kadın kredilerini veren birisi olarak bu beni heyecanlandırdı.  Umuyorum bu alanda belediyecilikle birleştirilerek bir demokratik açılım haline getirilebilir. Bu işte mutlaka bankalarımızın da dahli olacaktır. Böyle ele alınırsa İstanbul için çok şey yapılacaktır. Buna inanıyorum. İstanbul için hayırlı olsun.”