Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tarım Bakanlığı Personel Alımı 2023: Tarım Ve Orman Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman? Tarım Bakanlığı İş Başvurusu

2024 bütçe görüşmeleri başladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı personel alımı açıklamasını yaptı. 982’si ziraat mühendisi olmak üzere 1422 mühendis, veteriner hekim, destek personeli, büro personeli, tarım işçisi ve diğer unvanlarda 5 bin 736 olmak üzere toplamda 7 bin 158 personel alımı yapılacağı açıklandı. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte yanıtı..

2024 bütçe görüşmeleri başladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı son dakika açıklaması geldi. 2024 yılına girmeye sayılı gün kala araştırmalar hızlandı. 2024 bütçe görüşmeleri hız kesmezken flaş açıklama geldi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı 7158 kişilik dev personel alımı müjdesini verdi. 982’si ziraat mühendisi olmak üzere 1422 mühendis, veteriner hekim, destek personeli, büro personeli, tarım işçisi ve diğer unvanlarda 5 bin 736 olmak üzere 7 bin 158 personel alımı yapılacağı açıklandı. Peki, Tarım Bakanlığı başvurusu ne zaman? Tarım Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? İşte yanıtı..

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Meclis’te bütçe maratonu hız kesmedi. Genel Kurul’da Tarım ve Orman Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bütçeleri kabul edildi. Genel Kurul’da Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu sunum yaptı. Tarım Bakanlığı personel alımı 2023 detayı geldi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlığa personel alımı yapılacağını duyurdu. Tarım Bakanlığı personel bilgisinde, “982’si ziraat mühendisi olmak üzere 1422 mühendis, veteriner hekim, destek personeli, büro personeli, tarım işçisi ve diğer unvanlarda 5 bin 736 olmak üzere 7 bin 158 personel alımı yapılacaktır” denildi. Tüm gözlerin çevrildiği Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru aşamaları henüz belli olmadı.

TARIM BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU

Tarım Ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen süreç henüz netleşmedi. Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) kayıtlı çiftçi sayısının 2019’da 2 milyon 83 bin 22 iken bugün itibarıyla 2 milyon 245 bin 526 olduğunu ifade eden İbrahim Yumaklı, ÇKS ile ilgili düzenlemenin bu rakamı artıracağını söyledi. Öte yandan kırsal kalkınma programlarında gençlere yönelik ilave hibelere değinen Bakan Yumaklı, TARSİM’de sübvansiyonlu kredilerde gençlere indirim yapıldığını belirtti. Tarım Ve Orman Bakanlığı personel alımı detayları geldiğinde haberimizde yer alacak.