Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tartışmanın fitilini ateşlemişti, yeni açıklama geldi! Hadise’den ‘bebeleri pistten alalım’ iğnelemesine şok karşılık: ‘Dahil olamam’

Kariyeri ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde ‘Bebeleri pistten alalım’ açıklaması ile yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemişti. İrem Derici, Aleyna Tilki ve Ece Seçkin gibi isimleri hedef aldığı düşünülen Hadise’den konu ile ilgili yeni bir açıklama geldi. İşte ayrıntılar…

Bu haberin fotoğrafı yok

Son dönemlerde gerek sahne şovları gerek iddialı kıyafetleri gerek ise de özel hayatı ile gündemden düşmeyen başarılı şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda verdiği konserin ardından sahne pozlarını Instagram hesabı üzerinden yayınlayan ünlü şarkıcı, o pozların altına ‘Bebeleri pistten alalım’ notunu düşmüştü.

Hadise’nin iddialı sosyal medya paylaşımı ile kimi veyahut da kimleri hedef aldığı merak edilirken ünlü şarkıcı Ece Seçkin’den karşılık gecikmemişti. Hadise’nin Seçkin’in yanı sıra Aleyna Tilki ve İrem Derici gibi isimleri de hedef aldığı ileri sürülürken güzel şarkıcıdan konu ile ilgili yeni bir açıklama geldi.

ECE SEÇKİN SESSİZ KALAMAMIŞTI

Sahne pozlarını “Ne diyordu Norm Ender? Bebeleri pistten alalım” notu ile paylaşan Hadise’ye meslektaşı Ece Seçkin’nden karşılık gecikmemişti. Seçkin Hadise’ye “Ezhel de ‘Bebeler her b.ku biliyor, boşuna yapıcan bize lolo’ şeklinde cevap vermişti.

Magazin gündeminin karışmasının ardından konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Hadise, şu ifadeleri kullanmıştı: “Bu güzel ve başarılı kadınlardan istediğiniz polemik asla çıkmaz arkadaşlar! Ama daha çok eğleniriz o ayrı. Aleyna da İrem de Ece de dinlemekten ve izlemekten çok keyif aldığım kadınlar. Her birimiz kendi yolunda ilerleyen çok başarılı kadınlarız.”

YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Önceki gece kardeşi Derya Açıkgöz ile birlikte Kanlıca’da düzenlenen yılbaşı eğlencesine katılan Hadise, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ece Seçkin’in paylaşımını soran gazetecilere cevap vermekten çekinmeyen Hadise, şu ifadeleri kullandı: “Arkadaşlar hepinizi öpüyorum ve ben gidiyorum. Polemik yok, dahil olamam.”

Hadise’nin ilk paylaşımında ‘bebeler’ diyerek kimleri kastettiği, halen gizemini korumaya devam ediyor.